Півзахисник "Динамо" взяв на себе відповідальність за пропущений гол в грі з Німеччиною

Півзахисник "Динамо" взяв на себе відповідальність за пропущений гол в грі з Німеччиною

Гол Мустафі у ворота П'ятова / Фото: Reuters

Сергій Сидорчук визнав, що припустився помилки.

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук поділився своїми враженнями від учорашньої гри з німецькою командою на Євро-2016, в якій "жовто-сині" поступилися супернику з рахунком 2:0. На його думку, матч вийшов скутим, однак до середини першого тайму хлопцям таки вдалося опанувати себе.

Про це хавбек розповів в українському медіа-центрі в Екс-ан-Провансі, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Початок гри вийшов дещо скутим для нас, оскільки для багатьох хлопців це перший матч на такому високому рівні і з таким сильним суперником. Але як кажуть: "Вовка боятися – у ліс не ходити". В середині першого тайму врешті освоїлися на полі, звикли до трибун. Боятися було нічого. З усіма треба виходити і грати. Перший пропущений гол? Це був мій гравець, а значить – моя помилка", - визнав футболіст.

"Після фінального свистка тренери сказали нам забути цю гру. Вона залишилася у Ліллі, це вже історія. Розпочали підготовку до поєдинку із Північною Ірландією. Тепер ця гра – найважливіша для нас на турнірі", – сказав Сидорчук на прес-конференції. 

Також півзахисник збірної України розповів, що йому сподобалася збірна Уельсу.

"Вдається дивитися матчі Євро-2016, які розпочинаються о 9 вечора за місцевим часом. Поки що подобається, як грають валлійці: видно роботу тренера і те, наскільки грамотною є ця команда у захисті та під час створення атак", - зазначив він.

Раніше півзахисник збірної України Тарас Степаненко зазначив, що потрібно постаратися виграти в наступному матчі, який команда зіграє проти Північної Ірландії вже 16 червня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація