Півзахиснику "Шахтаря" провели надскладну операцію з пересадки меніска

Півзахиснику "Шахтаря" провели надскладну операцію з пересадки меніска

Віталій Віценець / Фото: ФК Шахтар

Віталій Віценець готується знову вийти на футбольне поле.

Півзахисник "Шахтаря" Віталій Віценець розповів в інтерв'ю журналістам "Профутбола" на каналі 2+2 про те, чому вибув з великого футболу на цілих два роки.

За словами 25-річного футболіста, який раніше подавав великі надії, йому зробили складну операцію - вирізали весь латеральний меніск.

"Я був і в Італії в клініці, і в Іспанії. В Італії сказали, що це взагалі злочин, те, що тобі зробили. Як мені казали лікарі, якщо б це був внутрішній меніск, то якби його вирізали, то я зміг би грати, продовжувати кар'єру. Були б проблеми після кар'єри.

А латеральний якщо вирізали, з цим вже нереально продовжувати. У Барселоні з лікарем розмовляли, знімки дивилися. Вирішили пересаджувати меніск з іншої людини. Як мені кажуть лікарі, в Україні такі операції точно ще нікому не робили, саме спортсменам.

Вони подивилися теж знімки, кажуть: ти не думай, що ти зараз якийсь там інвалід, в принципі у тебе зараз нормальне здорове коліно. Тільки треба час, щоб там все притерлося", - розповів Віценець.

Надскладна операція пройшла успішно. Зараз Віталій потихеньку тренується і, на думку лікарів, має хороші шанси повернутися у футбол.

Нагадаємо, у вересні "Шахтар" включив Віценця в заявку на сезон.

Футболіст Віценець на два роки вибув із футболу через лікарську недбалість

Футболіст Віценець на два роки вибув із футболу через лікарську недбалість

Повʼязані теми:

Наступна публікація