Платіні почав перевірку Польщі до Євро-2012

Платіні почав перевірку Польщі до Євро-2012

Платіні перевіряє польські міста / Фото: ukraine2012.gov.ua

Керівник європейського футболу перевірить, як проходить підготовка польських міст до чемпіонату Європи.

У вівторок, 11 жовтня, розпочався дводенний візит президента УЄФА Мішеля Платіні у Польщу. Керівник європейського футболу перевірить, як проходить підготовка польських міст до чемпіонату Європи.

Подорож польськими містами Платіні почав з Гданська. Також у вівторок президент УЄФА відвідає Вроцлав. А в середу Платіні перевірить стан справ у Познані та Варшаві.

У містах-організаторах Євро-2012 делегація УЄФА відвідає стадіони, аеродроми, а також зустрінеться з місцевою владою.

За словами керівника місцевого оргкомітету Польщі Адама Ольковича, шеф європейського футболу оцінить великий обсяг роботи, зроблений за останні місяці.

"Мішель Платіні багато разів відвідував об’єкти в Польщі. А сьогодні, коли ми відкрили вже три євроарени, країні справді є чим похвалитися. Залишився четвертий стадіон – у Варшаві, який ми плануємо ввести в експлуатацію наприкінці листопада цього року", - зазначив пан Олькович.

Разом з Мішелем Платіні до Польщі приїдуть генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, виконавчий директор Девід Тейлор, операційний директор Мартін Каллен та інші.

Нагадаємо, що 26-27 вересня делегація УЄФА на чолі з Мішелем Платіні провела дводенну інспекцію приймаючими містами Євро-2012. Президент УЄФА залишився враженим від побаченого в Україні.

Читайте також:

Шлях на Євро-2012. Огляд 11-го і анонс 12-го турів

Відбулося урочисте відкриття НСК "Олімпійський" (фото, відео)

"Беркут" пройшов кваліфікацію на участь у Євро-2012

Відверта фотосесія дівчат Playboy на арені Євро-2012

Платіні похвалив Януковича за успішну підготовку до Євро 2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація