Племінник російського олігарха надумав провести хокейну серію між чемпіонами НХЛ та КХЛ

Племінник російського олігарха надумав провести хокейну серію між чемпіонами НХЛ та КХЛ

"Магнітка" з Кубком Гагаріна-2016. / Фото: sports.ru

Роман Ротенберг мріє про матчі між володарями Кубка Стенлі та Кубка Гагаріна.

Перший віце-президент федерації хокею Росії і член ради директорів КХЛ Роман Ротенберг поділився думкою про організацію серії матчів між переможцями Кубка Стенлі та Кубка Гагаріна.

"Ми виступаємо за те, щоб було більше контакту з НХЛ, більше матчів один з одним, більше виставкових матчів. У тому числі між клубами. Тому що наш глядач теж повинен бачити наших гравців, які грають в НХЛ.

Цей діалог давно ведеться, і ми повертаємося до нього. Можна організувати три матчі між переможцями Кубка Гагаріна і Кубка Стенлі, наприклад. Після Кубка світу будемо вносити конкретні пропозиції до НХЛ.

Тільки це не повинна бути вулиця з одностороннім рухом. В хокеї ж гра йде не в одні ворота, а в двоє. І в переговорах те ж саме, вони повинні бути двосторонні. Ми завжди будемо відстоювати інтереси нашої країни і нашої федерації. При цьому дуже важливо, щоб була співпраця між нами. Контакт зараз хороший, будемо обговорювати деталі далі", – заявив Ротенберг.

Зазначимо, що Роман Ротенберг – син голови ради директорів "СМП Банка" Бориса Ротенберга та племінник мільярдера Аркадія Ротенберга.

Нагадаємо, що минулого року в КХЛ білоруським хокеїстам заборонили на прес-конференціях спілкуватися не російською мовою.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація