Помер легендарний тренер Володимира Кличка

Помер легендарний тренер Володимира Кличка

R.I.P. / Фото: klitschko-brothers.com

Емануель Стюард помер в одній із клінік Чікаго.

Легендарний тренер абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі Володимира Кличка американець Емануель Стюард пішов з життя у віці 68 років. Факт смерті підтвердила помічниця Емануеля Вікторія Кіртон.

За її словами, Стюард помер в четвер, 25 жовтня, в одній із клінік Чікаго, повідомляє Los Angeles Times.

Крім того, на офіційні сторінці братів Кличків у  Facebook з'явилася офіційна заява Володимира Кличка, в якій наш чемпіон також підтвердив смерть свого тренера.

"Бокс зазнав величезної втрати з відходом Емануеля Стюарда.

Віталій і я, разом з усією командою Team Klitschko, висловлюємо найглибші й найщиріші співчуття родині Емануеля і друзів.

Не часто людина в будь-якій сфері діяльності має шанс працювати з легендою, а мені пощастило працювати з такою людиною протягом майже десяти років.

Я буду сумувати за часом, який ми провели разом. Тривалими розмовами про бокс, світ, і саме життя. Найбільше я буду сумувати за нашою дружбою.

Моя команда і я триматимемося цілей, які ми поставили у той час як Емануель був з нами, тому що це саме те, що Емануелю хотілося б. Я знаю, що його дух буде з нами, і ми досягатимемо цих цілей в його честь.

Спочивай з миром Емануель. Нам дуже не вистачатиме тебе

Поки ми не зустрінемося знову, друже".

Зазначимо, що ця заява опублікована вже вдруге. Раніше її прибрали з Facebook, а зараз знову розмістили.

Нагадаємо, останнім часом Стюард багато хворів. Нещодавно йому зробили операцію на шлунку. Повідомлялося, що в Емануеля рак.

Емануель Стюард працював з українцем з 2003 року і саме під його керівництвом Володимир став абсолютним чемпіоном світу.

Фото: facebook.com/VitaliWladimirKlitschko

Повʼязані теми:

Наступна публікація