Порошенко дав старт підготовці Києва до фіналу Ліги чемпіонів

Порошенко дав старт підготовці Києва до фіналу Ліги чемпіонів

Фото: НСК Олімпійський

Глава держави постановив утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення відповідального матчу.

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про підготовку та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року.

Глава держави постановив утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу з метою сприяння забезпеченню належної підготовки та проведенню в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018 (Ліга чемпіонів 2018 року з футболу).

Указом затверджено персональний склад Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Президент доручив Кабінету Міністрів України розробити за участю Федерації футболу України та затвердити у двомісячний строк план заходів.

"Президент Петро Порошенко підписав Указ № 525/2016 "Про підготовку та проведення в Україні фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок сезону 2017/2018", - йдеться в заяві на офіційній сторінці інтернет-представництва президента України.

Кабінету міністрів також доручено періодично інформувати Главу держави про стан здійснення заходів з підготовки та проведення в Україні Ліги чемпіонів 2018 року з футболу.

Крім того, Київська міська державна адміністрація має розробити і затвердити регіональний план культурно-розважальних заходів для відпочинку й дозвілля туристів на період проведення фінальних матчів.

Нагадаємо, раніше до Києва приїжджав глава УЄФА Олександр Чеферін. Він заявив, що фінал Ліги чемпіонів у столиці України буде фантастичним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація