Порошенко пообіцяв футбольним ультрас приємні сюрпризи

Порошенко пообіцяв футбольним ультрас приємні сюрпризи

Ультрас: Крим - це Україна! / Фото: zzaharr.livejournal.com

Подробиці президент не повідомив, але наголосив, що Україна має жорстку позицію по футбольному Криму.

Українські футбольні ультрас о десятій вечора 20 листопада влаштували акцію біля Адміністрації президента, щоб переконати гостя - президента УЄФА Мішеля Платіні, - забрати у Росії чемпіонат світу 2014 року, йдеться у сюжеті ТСН.День.

Крім того, хлопці хочуть пояснити босу УЄФА: кримські команди повинні грати за Україну.

Сам президент УЄФА в цей час заселяється до фешенебельного готелю, а потім відправляється повечеряти в одному з найдорожчих ресторанів столиці.

А фанати продовжують галасувати , міліція не втручається. Несподівано для всіх до натовпу під'їжджають кілька "Мерседесів", до ультрас виходить президент України.

"Я вам обіцяю, що Крим буде українським, кримські футбольні зони залишаються за Україною, ми ні Україною ні Кримом не торгуємо.

Наша позиція абсолютно жорстка. Я можу з ним не зустрічатися, що буде неввічливо, я можу зустрітися і довести нашу позицію, правильно?", - звернувся Порошенко до фанатів.

Президент пообіцяв ультрас приємні сюрпризи, не повідомляючи подробиць, потиснув їм руки та пішов.

На Платіні фанати вирішили не чекати. А у разі чого - обіцяють повернутися.

Платіні після ресторану двічі порушує правила дорожнього руху, проїжджаючи на червоне світло. Близько 11-ої приїздить до адміністрації президента. З пресою не спілкується.

Нагадаємо, на зустрічі з Порошенком Платіні заявив, що рішення УЄФА по кримським клубам оголосять 4 грудня на засіданні керівництва в Лозанні.

У відповідь Порошенко ще раз наголосив: Крим це Україна, а футбольній асоціації краще не втягуватися у нефутбольні баталії.

Євгеній Агарков, Дмитро Святненко, Юрій Розумнюк, ТСН 1+1

Порошенко пообіцяв фанатам, що не віддасть Росії футбольний Крим

Порошенко пообіцяв фанатам, що не віддасть Росії футбольний Крим

Повʼязані теми:

Наступна публікація