"Порту" хоче купити футболіста "Олександрії"

"Порту" хоче купити футболіста "Олександрії"

Давид Таргамадзе / Фото: football.ua

Лідер "Олександрії" Давид Таргамадзе потрапив у сферу інтересів португальського гранда "Порту".

Португальський "Порту" цікавиться форвардом "Олександрії" та збірної Грузії Давидом Таргамадзе.

Селекціонери "Порту" звернули увагу головного тренера свого клубу Вітора Перейри на високу швидкість, технічну оснащеність, неординарний дриблінг і працездатність Таргамадзе.

За інформацією "Спорт-Експрес", попередній контракт з 22-річним лідером "Олександрії" буде підписаний до кінця листопада, а з відкриттям трансферного вікна Давид перебереться на "Драгау".

Сам Таргамадзе підтвердив, що на гру Грузія - Греція в Тбілісі прилітав його агент Андрій Білейчук і зустрічався з представниками трьох закордонних клубів. Втім, остаточне рішення, за його словами, поки не прийнято.

А Білейчук зазначив, що продовження до 2013 року контракту Таргамадзе з "Олександрією" є більшою мірою даниною поваги президенту "Олександрії" Миколі Лавренку, який виявляє велику зацікавленість у подальшій долі талановитого футболіста.

"До того ж, новий контракт - це свого роду відповідь двом українським клубам, які зробили спробу підписання гравця в "рейдерському стилі". Доказова база таких дій найближчим часом буде передана на розгляд комітету з етики та чесної гри Федерації футболу України", - розповів Білейчук.

Читайте також:

Шевченко розповів про мрію на Євро-2012

Нойштедтер не відмовиться від німецького паспорту заради України

"Арену Львів" освятили перед матчем Україна-Австрія

Естонська казка Євро-2012 закінчилася (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація