Посмішки, "ріжки" та макіяж: як "Профутбол" готується до першого ефіру у новому сезоні

Телевізійна команда програми починає сезон-2016/17.

Сьогодні в ефірі каналу 2+2 і на ТСН Проспорт – повернення до великої гри ведучих, експертів і журналістів найпопулярнішої футбольної програми України - "Профутболу".

Обличчя програми - Ігор Циганик і Олександра Лобода - готові дарувати посмішки, позитивну енергію, розповідати, аналізувати, захоплюватися, а інколи, навіть шокувати численних шанувальників футболу.

Готуючись до стартового ефіру сезону, Ігор зізнався, що відчуває приємне хвилювання і добре розуміє, що його робота є дуже відповідальною.

"Перебувати перед очима сотень тисяч людей, висловлювати свою точку зору і бути вкрай аргументованим - важко, але дуже цікаво. Чекаю першої програми і нового виклику у своєму професійному зростанні. І, звісно, відгуків глядачів", - поділився ведучий.

Олександра Лобода під час підготовки до програми запевнила, що зміна статусу її особистого життя допоможе бути ще чарівнішою в ефірі. Влітку ведуча "Профутболу" взяла шлюб і почувається особливо яскравою і щасливою. Саме такою її сьогодні зможуть побачити усі, хто дивитиметься "Профутбол".

Олександра обіцяє сюрпризи і призи, Ігор - серйозну і цікаву розмову про футбол, а журналісти програми - сюжети про нову еру донецького "Шахтаря", результативний старт київського "Динамо" у сезоні, нового тренера національної збірної України і його професійні таємниці.

Експертами у першому випуску сезону будуть Едуард Цихмейструк і Максим Калініченко.

Дивіться "Профутбол" сьогодні о 21:30, одразу після прямої трансляції матчу чемпіонату України "Дніпро" - "Волинь".

Наступна публікація