Президент "Оболоні" жорстко розкритикував арбітраж у матчі проти "Шахтаря"

Президент "Оболоні" жорстко розкритикував арбітраж у матчі проти "Шахтаря"

Олександр Слободян / Фото: fanat.ua

На думку Олександра Слободяна, через постійні підсуджування найсильнішим вітчизняним клубам, український футбол просто знецінюється.

Президент столичної Оболоні Олександр Слободян емоціонально відреагував на суддівство у матчі проти донецького "Шахтаря" в рамках 16-го туру чемпіонату України, в якому "пивовари" зазнали поразки з рахунком 0:2.

"Це не перше суддівство Олександра Дердо, коли нас на очах у глядачів просто засуджують. Вважаю, пенальті в наші ворота був призначений неправильно, вилучення нашого футболіста також було не за правилами, і другий гол був забитий з офсайду. Тобто ми стали свідками цілковитого суддівського свавілля!", - заявив президент "Оболоні".

На думку Слободяна, через постійні підсуджування найсильнішим клубам у чемпіонаті України, футбол просто знецінюється.

"Це не просто емоції після нервового матчу. Такі емоції виникають після кожного поєдинку. Ми дуже часто задаємо собі питання: а чи варто далі фінансувати цей футбол, спонсорувати клуби? Для чого це робиться? Наш футбол і наші турніри знецінюються, тому що найсильнішим командам підсуджують. Більш слабкі не можуть надавати їм гідного опору, тому турнір стає нецікавим для глядачів. А ми хочемо, щоб глядачі заповнювали трибуни", - підсумував Слободян.

Читайте також:

"Шахтар" розправився з "Оболонню" у Києві (відео)

Фанати "Динамо" збираються помститися клубу за "свинське ставлення" у Харкові

Президент "Оболоні": наша команда для українців

Повʼязані теми:

Наступна публікація