Приємна несподіванка: Селін та Путівцев розповіли про виклик до збірної України

Приємна несподіванка: Селін та Путівцев розповіли про виклик до збірної України

Євген Селін / Фото: footboom

Футболісти викликані на товариські матчі проти Кіпру та Уельсу.

Захисники збірної України Євген Селін і Артем Путівцев прокоментували свій виклик до національної команди на товариські матчі з Кіпром та Уельсом.

Проти Кіпру поєдинок відбудеться 24 березня в Одесі, а з Уельсом зустріч відбудеться у Києві 28 березня.

"Підсвідомо я чекав на це. Дуже хотів знову опинитися в головній команді країни. Тому і поїхав до Греції, щоб мати можливість повернутися в збірну, і в "Динамо".

Про запит я дізнався лише в понеділок. В цей день у нас був вихідний, тому щодо реакції партнерів по команді мені нічого невідомо. А ось співробітники клубу привітали на великому емоційному піднесенні. Напевно, так відбувається не тільки в "Платаніасі" - завжди приємно, коли футболіст твоєї команди отримує запрошення до національної команди", - розповів Селін.

"Це стало для мене дуже несподіваним фактом, і я був дуже приємно здивований. У понеділок, напевно, о п'ятій чи шостій годині вечора мені подзвонили з клубу і повідомили про виклик до збірної.

Зізнаюся, спочатку я не повірив, - одразу заглянув в інтернет і переконався в цьому, відшукав там новину про мій виклик. А невдовзі мені надійшов дзвінок від представника нашої збірної, який остаточно развіяв всі сумніви. Я читав десь, що став першим гравцем в історії "Термаліки", якого запросили до національної команди своєї країни", - додав Путівцев.

Нагадаємо, що збірна України відправилася до Одеси на перший поєдинок 2016 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація