Призер Олімпіади Бондаренко повернувся в Україну і марить борщем

Призер Олімпіади Бондаренко повернувся в Україну і марить борщем

Фото: Reuters

Спортсмен скучив за українською кухнею.

Нарешті ступив на українську землю і призер Олімпіади, стрибун Богдан Бондаренко. Свою нагороду він виборов у дуже несприятливих обставинах, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Країна не могла дочекатися свого героя, адже свої призові 2 метри 33 сантиметри він брав із сильною застудою, сидячи на антибіотиках. А після Ріо ще й устиг злітати до Лозанни на черговий етап "Діамантової ліги" з легкої атлетики. Там, щоправда, застрибнув лише на четверте місце. "Якби це було до змагань, коли я ще не був хворий, я би засмутився через цю бронзу. Але в тому стані, котрий був, я дуже радий цій медалі", - прокоментував спортсмен свій здобуток на Іграх у Ріо.

Тепер Бондаренко летить до рідного Харкова трохи відпочити. "Борща хочу. Я впевнений, він тут є. Я зовсім близько до нього, як ніколи", - каже він.

Як повідомлялося, Міністерство молоді та спорту України здійснило виплату преміальних усім спортсменам збірної, які вибороли медалі на Олімпіаді-2016. Про це на власній сторінці у facebook розповів міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

До України повернувся герой Олімпійських ігор Богдан Бондаренко

До України повернувся герой Олімпійських ігор Богдан Бондаренко

Повʼязані теми:

Наступна публікація