Продаж квитків на матч Україна - Франція призупинено

Продаж квитків на матч Україна - Франція призупинено

УФІ призупинила продаж квитків на один день. / Фото: УНІАН

УФІ призупинила продаж тікетів на один день через переповнення бази замовлень.

З 28-го по 29-е жовтня (до 12:00) продаж квитків на матч плей-офф ЧС-2014 Україна – Франція на сайті УФІ призупинено. Про це повідомляється на офіційній сторінці організації у Facebook.

"Тимчасова незручність викликана тим, що база замовлень квитків переповнена і адміністрації сайту необхідно провести розподіл платежів, аби всі, хто замовив квитки - отримали підтвердження про оплату та інформацію про порядок видачі.

У свою чергу, просимо Вас з розумінням поставитися до даного заходу, і запевняємо, що зі свого боку УФІ робить все можливе, аби максимально задовольнити потреби вболівальників", - йдеться у повідомленні.

Крім того, наголошується, що ситуація з придбанням квитків ускладнюється тим, що сайт УФІ стає об'єктом спланованих хакерських атак з боку перекупників та недобросовісних вболівальників.

"Тому, з метою уникнення спекулятивних дій перекупників адміністрація сайту УФІ повинна вживати максимальних заходів безпеки. Так, встановивши умовний ліміт на обслуговування 1000 клієнтів в день – ми уникаємо ситуації, коли у перший день продажу перекупниками викуповується максимальна кількість квитків.

Таким же заходом є посекторний продаж. Сектори для продажу на сайті відкриваються по мірі заповнення і викупити по декілька місць у різних секторах стадіону (аби запропонувати "асортимент") – немає можливості", - зазначається у заяві.

Адміністрація сайту провела повноцінне тестування білетної системи і, виявивши та виправивши недоліки, зараз сайт може обслуговувати до 25 тисяч унікальних користувачів протягом дня.

Нагадаємо, що вболівальники дуже скаржилися на неможливість придбати квитки через Інтернет. Як повідомлялося, старт продажу тікетів розпочався 24 жовтня. Решта, що залишиться, надійде у каси після 11 листопада.

Повʼязані теми:

Наступна публікація