Прогноз Буряка: "Динамо" переможе, "Металіст" зіграє внічию, а "Ворскла" програє

Прогноз Буряка: "Динамо" переможе, "Металіст" зіграє внічию, а "Ворскла" програє

Леонід Буряк

Леонід Буряк поділився своїм прогнозом на матчі третього туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

Колишній керманич "Динамо" і збірної України Леонід Буряк поділився своїм прогнозом на матчі третього туру групового турніру Ліги Європи за участю українських команд.

"Динамо" - "Бешикташ" - 2:0

"Для команди Юрія Сьоміна цей матч є дуже важливим у стратегічному плані. Зараз вже "Динамо" нікуди подітися: після двох турів у киян лише два очки, і якщо вони хочуть рухатися далі, то потрібно обов'язково перемагати "Бешикташ". Якщо "біло-сині" не добудуть три очки в цьому поєдинку, надалі їм буде дуже складно реалізувати завдання виходу в плей-офф.

Так, "Динамо" перемагало турків у тому сезоні двічі розгромивши їх, але це не означає, що перемога дістанеться киянам легко. З тих пір пройшло чимало часу, суперник став сильнішим. Але все ж, намой погляд, цього вечора кращим чином проявить себе саме "Динамо" і отримає таку важливу перемогу, забивши "Бешикташу" парочку м'ячів.

"Мальме" - "Металіст" - 1:1

"Для "Металіста" і нічия буде прийнятним результатом. Харків'яни показують непогані результати в групі, займаючи друге місце, і навіть поділ очок у Швеції не позначиться занадто сильно на перспективах їхнього виходу в плей-офф.

До того ж "Мальме", незважаючи на останній рядок у групі, не є слабким колективом, і вдома проводить непогані поєдинки, які часто закінчуються позитивно для господарів. Шведські команди завжди були міцними колективами, вони намагаються рівнятися на англійський футбол. Але підопічні Мирона Маркевича в цілому перевершують своїх майбутніх суперників, тому навряд чи програють "Мальме".

"Стандард" - "Ворскла" - 2:0

"Найважче з наших команд у ЛЄ доведеться "Ворсклі", яка відправилася в гості до "Стандард". При всій повазі до команди Миколи Павлова, в даному випадку завоювати позитивний результат буде для неї дуже великим подвигом. Та й самі полтавці кажуть, що вони і так вже багато зробили, пройшовши до групового етапу.

На мій погляд, головне для них зараз - набувати досвід в єврокубкових матчах. Звичайно ж, хотілося б, щоб "Ворскла" при цьому набирала очки, але в майбутньому поєдинку їм навряд чи це вдасться".

Читайте також:

Михайличенко повертається в "Динамо"

Футболісти "Зеніту": ми повинні були громити "Шахтар"

Тренер "Бешикташа": ми готові до бою з "Динамо"

Відеоогляд усіх матчів 3-го туру Ліги чемпіонів

Сьомін: з "Бешикташем" буде дуже важка гра

Повʼязані теми:

Наступна публікація