Прогноз Заварова на 1/8 фіналу Кубка України

Прогноз Заварова на 1/8 фіналу Кубка України

Олександр Заваров / Фото: sport.segodnya.ua

Олександр Заваров поділився своїми очікуваннями від матчів 1/8 фіналу Кубка України.

Екс-півзахисник київського "Динамо" Олександр Заваров зробив прогноз на поєдинки 1/8 фіналу Кубка України, які відбудуться у середу, 26 жовтня.

"Сталь" Дніпродзержинськ - "Чорноморець" Одеса - 1:2

"Зазвичай вища ліга повинна вигравати. Думаю, що у "Чорноморця" це повинно вийти".

"Металург" Запоріжжя - "Ворскла" Полтава - 0:1

"Я думаю, що повинні вигравати полтавці. Але у них, з іншого боку, складний графік і немає часу на відновлення, так що можуть бути проблеми".

"Волинь" Луцьк - "Дніпро" Дніпропетровськ - 1:0

"Думаю, у дніпропетровців є єдиний шанс потрапити в Лігу Європи, це саме Кубок України. Тому "Дніпро" буде старатися. Але я все-таки думаю, що, швидше за все, "Волинь" виграє 1:0".

"Буковина" Чернівці - "Арсенал" Київ - 0:2

"Я думаю, що "Арсенал» гратиме проти команди першої ліги основним складом. Завдання поставлені, треба буде їх вирішувати. Треба бути колективом з двома рівноцінними складами, або не дуже серйозно ставитися до турніру, щоб виходити "дублем". Престижно пройти далі, виграти Кубок".

"Карпати" Львів - "Металіст" Харків- 1:0

"Металіст" завантажений і в чемпіонаті і в Лізі Європи - може не вистачити сил. А в "Карпатах", гадаю, відбулися зміни, і команда, думаю, підбадьориться і буде грати на повну силу".

"Динамо" Київ - "Шахтар" Донецьк - 1:1

"Думаю, що нічия, а по пенальті - кому пощастить ... Це таке протистояння, якому завжди приділяється багато уваги. Колективи зосереджуються і грають на повну силу, тому не можна сказати, хто міцніше. У серії пенальті нехай вирішують".

"Металург" Донецьк - "Кривбас" Кривий Ріг - 2:1

"Зараз команда на підйомі, та й грає вдома. Всім командам складно приїжджати в гості, так що це зіграє на руку господарям".

ФК "Суми" - "Зоря" Луганськ- 0:1

"Хоч "Суми" добре грають, думаю, верх візьме "Зоря", адже опоненти знаходяться у нижчому дивізіоні. Хоча стадіон з "Сумах" такий, що він всіх підстьобує грати в футбол!"

Читайте також:

"Шахтар" має перевагу над "Динамо" в Кубку України

Луческу і Сьомін - про дуель "Динамо" і "Шахтаря"

"Динамо" і "Шахтар" розсудить харків’янин

Повʼязані теми:

Наступна публікація