Проклятий Maserati Мілевського загорівся сам

Проклятий Maserati Мілевського загорівся сам

Обгоріла Maserati Артема Мілевського / Фото: like.lb.ua

Автомобіль Артема Мілевського найімовірніше загорівся сам, оскільки камери спостереження не зафіксували людей біля Maserati у момент займання авто.

Стали відомі деякі подробиці нещасного випадку з автомобілем Артема Мілевського Maserati Quattroporte, який згорів у середу вранці біля будинку футболіста на вулиці Івана Франка у Києві.

Як розповів будівельник, який робить ремонт у одній з квартир в будинку, де мешкає Мілевський, до приїзду МНС на вулицю вибіг охоронець будинку і почав гасити полум'я з вогнегасника.

"Дим ніби як вщух. Ми викликали пожежників. Двірник пішла до Мілевського в квартиру, розбудила і повідомила, що горить його автомобіль. Він вибіг з товаришем. Артем був у шоці, бігав, матюкався. Кричав, що автомобіль підпалили. Почав до охоронця апелювати, що той, мовляв, винен, що його Maserati горить. Той запропонував піти подивитися записи відеокамер. Вони показали, що до авто перед пожежею ніхто не підходив і нічого туди не кидав. Мілевський відразу вщух і пішов. Мабуть, сталося замикання електропроводки під капотом", - розповів будівельник в коментарі "Сегодня".

Офіційної версії, чому загорівся автомобіль футболіста, поки немає.

"Наша лабораторія протягом 10 днів дасть висновок. Ми не виключаємо всі версії", - розповів Руслан Зайченко, заступник начальника ЦГЗ главку МНС в Києві.

Сам Мілевський, схоже, перебуває в шоковому стані і не захотів нічого розповідати. "Без коментарів. До побачення", - сказав Артем.

ВЕРСІЇ СУСІДІВ. Сусіди упевнені, що автомобіль підпалили. "Як таке дороге авто може саме загорітися?" - дивується сусідка Артема.

А один сусід і зовсім сказав, що машина проклята. "Точно вона проклята. Адже постійно з нею щось трапляється", - каже мешканець будинку Анатолій.

Нагадаємо, що це вже четверта Maserati Мілевського з 2009 року. У січні 2010 року в свій день народження Артем побачив на лівому крилі італійської красуні величезну вм'ятину. Потім в центрі Києва в авто Артема врізалася дівчина на Mitsubishi Lancer, а пізніше на Бесарабській площі він зіткнувся з BMW.

Читайте також:

Форвард "Шахтаря" потрапив у ДТП на Maserati

Алієв матюкав журналістку на очах у Шевченка

Італійці хочуть купити лідера "Динамо" за 10 мільйонів євро

Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

В центрі Києва горіло Maseratti Мілевського

В центрі Києва горіло Maseratti Мілевського

Повʼязані теми:

Наступна публікація