Ракицького в небажанні грати за збірну України ніколи не звинувачу - Степаненко

Ракицького в небажанні грати за збірну України ніколи не звинувачу - Степаненко

Фото: ФФУ

Футболіст не помічав, щоб його одноклубник спеціально пропускав якісь матчі.

Півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної України Тарас Степаненко висловив свою думку щодо пропуску матчів національної команди його одноклубником Ярославом Ракицьким.

Раніше повідомлялося, що Ракицький травмувався в матчі Ліги Європи з "Гентом" і може пропустити ігри "синьо-жовтих".Але Ярослав потрапив до заявки збірної.

"Такого настрою за Яриком не спостерігав. Він боєць і я за ним не помічав, щоб він спеціально пропускав якісь матчі. У будь-якому випадку, зараз я знаю, що у нього були проблеми із задньою поверхнею стегна, він довго лікувався, потім не долікувався і грав з травмою.

Але у нього такий характер, що він завжди хоче тренуватися і грати. Йому легше тренуватися з командою, ніж індивідуально бігати десь в стороні. Сказати, що він спеціально пропускав матчі збірної - я не можу.

На мій погляд, замінюватися у грі з "Гентом", щоб не їхати в збірну - це маячня і вигадка. І, наскільки я знаю, перед минулим збором він покинув розташування національної команди, але після гри з Туреччиною хотів повернутися і допомогти своїй збірній у матчі проти Косово. Кого-кого, а Ярика в небажанні грати за збірну я ніколи не звинувачу", - сказав Степаненко, якого цитує sport.ua.

Зазначимо, що цього року Ракицький через травми пропустив 4 матчі збірної України: проти Кіпру, Уельсу, Туреччини та Косова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація