"Реал" влаштував розгром на ювілей Моурінью

"Реал" влаштував розгром на ювілей Моурінью

Жозе Моурінью / Фото: AFP

Після трьох турів "Реал" залишається єдиною командою, яка виграла усі матчі, не пропустивши жодного м'яча.

Мадридський "Реал" здобув третю поспіль "суху" перемогу у груповому раунді Ліги чемпіонів. У третьому турі Королівський клуб декласував ліонський "Олімпік" з рахунком 4:0.

До того ж, ця перемога припала на ювілейний сотий матч Жозе Моурінью в єврокубках.

Іспанці могли вигравати з удвічі більшим рахунком, але, забивши чотири м'ячі, не реалізували ще багато моментів.

Після блискучої перемоги Моурінью подякував своїм футболістам за бездоганну гру.

"Ми грали красиво і красиво виграли. Вже на першій хвилині я знав, що це буде наш матч. Важливо, що ми набрали дев'ять очок, особливо в світлі того, що у "Ліона" з "Аяксом" тепер по чотири. Ми майже забезпечили собі перше місце, а це наша головна мета. Усі матчі в групі однаково важливі, тому що всі клуби ще можуть посісти першу позицію, хоча наше становище тепер для цього набагато вигідніше. Мені сподобалося дивитися на гру моєї команди. Тільки на десять хвилин ми розслабилися, але це нормально, а в іншому ми повністю контролювали хід матчу. Ми здорово притиснули "Ліон" і не давали йому вільно дихнути, навіть коли доля гри була вже вирішена. Я включив Каріма Бензема в склад, бо знав, що "Ліон" гратиме від оборони. Бензема, Месут Озіл і Кріштіану Роналду знають, як діяти проти таких команд. Я не сумнівався, що вони знайдуть спосіб, як зламати оборону, і таки мав рацію", - відзначив Моурінью.

"Я боявся, що гра піде за таким сценарієм, коли "Реал" володіє м'ячем і змушує нас оборонятися. Ми насилу тримали м'яч і не встигали фізично. Я сподівався, що ми зможемо створювати моменти на контратаках, але був здивований тим, як люто мадридці боролися за м'яч при кожній втраті... Але не можна розкисати, треба піднятися на ноги після такого удару. Ми й так розуміли, що буде складно, але пропустити чотири м'ячі... Тепер ми повертаємося в чемпіонат Франції, де у нас інші цілі. І мені як тренеру, і моїм футболістам треба проявити силу і до кожної гри ставитися так, ніби ми б'ємося з "Реалом", - сказав у свою чергу керманич французів Ремі Гард.

Зазначу, що після трьох турів "Реал" залишається єдиною командою, яка виграла усі матчі та ще й не пропустила жодного м'яча.

Щоправда сьогодні свою третю перемогу може здобути інший "Олімпік" - марсельський. Для цього французам потрібно перемогти лондонський "Арсенал". Марсельці, як і "Реал", ще не пропускали.

Ліга чемпіонів. Груповий етап

Група D. 3-й тур

Мадрид. Стадіон "Сантьяго Бернабеу" 
Головний арбітр: Джюнейт Чакир (Туреччина)

РЕАЛ (Мадрид, Іспанія) - ОЛІМПІК (Ліон, Франція) - 4:0

Реал: 1. Касільяс, 3. Пепе, 12. Марсело, 4. Серхіо Рамос, 17. Арбелоа, 14. Хабі Алонсо, 22. Ді Марія, 6. Хедіра (15. Коентрау, 66), 10. Озіл (8. Кака, 66), 7. Роналду, 9. Бензема (20. Ігуаїн, 72)

Запасні: 13. Адан, 19. Варан, 11. Гранеро, 21. Кальєхон

Олімпік: 1. Льоріс, 4. Коне Б., 5. Ловрен, 13. Ревейєр, 15. Фофана, 20. Сіссоко Алі, 6. Келльстрем, 29. Гуркюфф (10. Едерсон, 66), 11. Бастос, 18. Гоміс (14. Дабо, 80), 19. Бріан

Запасні: 30. Веркутр, 2. Гассама, 3. Кріс, 22. Коне С., 38. Ляказетт

1:0 Карім Бензема, 19 (Месут Озіл навісив з кутового, Кріштіану Роналду скинув головою на дальню стійку і Бензема відправив м'яч у сітку)

2:0 Самі Хедіра, 47 (Марсело видав чудовий пас на Бензема, який із правого флангу віддав передачу в центр штрафного майданчика на ніким не прикритого Самі Хедіру, що не залишив жодних шансів голкіперу)

3:0 Угу Льоріс, 55 - автогол (Месут Озіл отримує м'яч на правому куті штрафного і потужно пробиває. Рикошет від Льоріса, і 3:0 на користь "Реала")

4:0 Серхіо Рамос, 81 (Після подачі з кутового у виконанні Кака Серхіо Рамос виграв верхову дуель у захисника, а потім встиг приборкати м'яч і пробити повз Льоріса)

Попередження: Хабі Алонсо, 40; Бакарі Коне, 69; Жеремі Бріан, 75; Кріштіану Роналду, 85

Читайте також:

Відеоогляд 3-го туру Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів. Матч-центр 3-го туру

Ліга чемпіонів. Турнірні таблиці

"Реал" - "Олімпік" Ліон - 4:0. Огляд матчу

"Реал" - "Олімпік" Ліон - 4:0. Огляд матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація