"Реал" знищив "Осасуну", а Мессі врятував очко для "Барселони" (відео)

"Реал" знищив "Осасуну", а Мессі врятував очко для "Барселони" (відео)

Роналду забив 13 голів у чемпіонаті / Фото: AFP

Черговий хет-трик Роналду допоміг "Реалу" знищити "Осасуну", а гол Мессі допоміг "Барселоні" не програти у Більбао.

Після 11-го туру іспанської Ла Ліги "Реал" відірвався від "Барселони" на відстань трьох очок.

"Королівський клуб" незвично рано проводив свій матч у чемпіонаті (гра починалася о 13:00), але це не завадило мадридцям продемонструвати прекрасний футбол і забити сім голів у ворота "Осасуни".

Роналду відкрив рахунок на 23-й хвилині, але за 8 хвилин Бальде відновив рівновагу. Однак на 34-й хвилині Пепе, як виявилось, забив переможний гол.

До перерви ще встиг відзначитися Гонсало Ігуаїн, а у другому таймі по два м'ячі забили Кріштіану Роналду і Карім Бензема. Відзначимо і три результативних передачі Анхеля Ді Марії.

А от "Барселона", яка на сьогодні залишається єдиною командою чемпіонату без поразок, зіграла у бойову нічию з "Атлетиком". Причому каталонці забили рятівний гол вже у компенсований час - відзначився Лео Мессі.

У першій половині зустрічі команди обмінялися голами в середині тайму. На 20-й хвилині Андер Эррера відкрив рахунок, а за чотири хвилини Сеск Фабрегас відновив рівновагу.

На 80-й хвилині баски вдруге вийшли уперед. Після подачі кутового футболісти "Барселони" так намагалися вибити м'яч, що той опинився у воротах. Останнім м'яча торкнувся Херард Піке. Здавалося, що "Атлетик" закриє останній нуль у турнірній таблиці, але Мессі скористався помилкою воротаря, який випустив м'яч з рук. Це 14-й гол Мессі у чемпіонаті.

Серед інших матчів відзначимо валенсійське дербі, перемогу в якому відсвяткувала "Валенсія", завдавши "Леванте" другої поразки у сезоні. На 31-й хвилині Хаві Вента забив у власні ворота, а на 50-й хвилині відзначився Альберт Коста.

У турнірній таблиці "Реал" має 28 очок, випереджаючи "Барсу" на три пункти. 24 очки у "Валенсії" і 23 має "Леванте". "Севілья" та "Малага" мають 18 та 17 очок відповідно.

Цікаво, що "Реал" і "Барса" забили за 11 матчів більше 30 голів (мадридці - 39, каталонці - 34) у ворота суперників, в той час інші команди Примери не дійшли до позначки у 20 голів ("Валенсія", "Леванте" та "Атлетик" забили по 17 м'ячів, а інші - менше 15-ти).

Читайте також:

Огляд європейського футбольного уїк-енду

"Динамо" перемогло "Металіст" у Харкові (відео)

Кріштіану Роналду отримав другу "Золоту бутсу"

 

     Андер Эррера

Повʼязані теми:

Наступна публікація