Ребров: Не думаю, що у футбол грають гроші

Ребров: Не думаю, що у футбол грають гроші

Ребров не звертає уваги на останні невдачі "Ман Сіті". / Фото: Reuters

Керманич "Динамо" розповів про перший матч з "Манчестер Сіті" у плей-оф Ліги чемпіонів

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров поспілкувався з журналістами напередодні старту у плей-оф Ліги чемпіоні впроти "Манчестер Сіті".

"Останні поразки суперника? У нас перед "Челсі" і "Порту" теж саме було. Упевнений, що останні невдачі "Манчестер Сіті" ні про що не говорять. Ми аналізували, дивилися. Звичайно, є слабкі сторони цієї команди. Але я вважаю, Ліга чемпіонів – це інший турнір і ніякого відношення до чемпіонату він не має.

Важливо розуміти, наскільки сильною є ця команда. З поверненням Компані повернулася міць в обороні. Але і у цієї команди є слабкі сторони.

Побажання фанам? Щоб вони нас несамовито підтримували. Ми граємо, працюємо для глядачів. Я пам'ятаю нашу гру з "Маккабі", не дуже приємно було бачити найважливішу гру Ліги чемпіонів за порожніх трибун. Упевнений, що завтра буде повний стадіон, а у хлопців – подвійна мотивація.

Де Брюйне? Я вважаю його важливою фігурою. Але я не вважаю, що Стерлінг, наприклад, не важливий гравець. Ви назвали одне прізвище - Де Брюйне. Я можу сказати таке прізвище як Кун Агуеро – він може вирішити результат матчу в будь-який момент.

Я думаю, що "Челсі" не далеко пішли від "Манчестер Сіті". Не думаю, що у футбол грають гроші. Не має значення, яка ціна гравців. Ціна цих гравців зростає, тому що вони працюють на команду.", - розповів Ребров на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, тренер суперника "Динамо" Мануель Пеллегріні висловив радість, що гра відбудеться з глядачами.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація