Ребров пообіцяв знайти недоліки у грі "Манчестер Сіті"

Ребров пообіцяв знайти недоліки у грі "Манчестер Сіті"

Ребров певен, що суперник теж має слабкі місця. / Фото: ФК Динамо Київ

Керманич "Динамо" прокоментував жеребкування плей-оф Ліги чемпіонів.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров розповів, що думає про підсумки жеребкування плей-оф Ліги чемпіонів, в якому його команді для виходу у 1/4 необхідно буде обігравати "Манчестер Сіті".

"Ми були б готові грати з будь-яким суперником. Нормальне жеребкування, можна грати. Якраз вчора я дивився матч "Манчестер Сіті" проти "Суонсі", який вони виграли 2:1, і можу сказати, що це сильна, збалансована команда, але до 1/8 Ліги чемпіонів інші і не потрапляють. Жереб можна буде вважати вдалим, якщо ми пройдемо цю команду. З "Манчестер Сіті" ми вже зустрічалися кілька років тому і робили це досить успішно.

Ми обов'язково розберемо цю команду. У будь-якого супернику можна і потрібно знаходити вади. Вони є і у "Манчестер Сіті". Наші ігри відбудуться ще нескоро, у нас буде час, щоб підготуватися, ми зберемо всю інформацію.

Звичайно, непросто буде починати другу частину сезону відразу з матчів такого рівня, маючи ігрову практику тільки в контрольних поєдинках, але для нас це не новина - ми проходимо через це щороку, і думаю, робимо це гідно.

Не відомо, у кого буде перевага, адже, підходячи до таких матчів без офіційних поєдинків, у команди також немає і травмованих гравців, вона знаходиться у збалансованому складі. А в якому складі підійде "Манчестер Сіті", з якою кількістю травмованих - ми подивимося згодом. Все-таки, АПЛ - серйозний чемпіонат, в якому велика напруга, футболісти віддають всі сили на полі, іноді граючи двічі на тиждень. Повторюся, вдалий це жереб чи ні, ми дізнаємося тільки після гри", - розповів Ребров офіційному сайту клубу.

Нагадаємо, раніше перспективи "Динамо" в 1/8 Ліги чемпіонів прокоментував президент клубу Ігор Суркіс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація