Ребров пояснив, чому "Динамо" програло "Олександрії"

Ребров пояснив, чому "Динамо" програло "Олександрії"

Ребров знову наголосив, що йому потрібні нові гравці. / Фото: Reuters

Керманич киян знову розповів, що його команді треба підсилення.

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров пояснив, чому його команда програла на виїзді "Олександрії" і не зуміла вийти до півфіналу Кубка України.

"Не можна назвати тих, хто сьогодні виходив на поле, неосновними гравцями. Вони грали у чемпіонаті, у Лізі чемпіонів. Я не можу сказати, що це не гравці основного складу.

Напевно, Ярмоленко сьогодні важливо було дати відпочити, тому що цей гравець грав за збірну два по 90 хвилин, грав у Лізі чемпіонів і в чемпіонаті. Сили не безмежні. Сьогодні вирішили дати йому відпочити. Це було важливо. Ротація є у всіх командах, і це абсолютно нормально. Тут важлива не ротація. Просто потрібно виходити і битися за результат. Старалися, але програли.

Взагалі важко грати дві поспіль гри проти однієї і тієї ж команди. Так, сьогодні не показали яскравої гри, але тут завжди було важко грати, "Олександрія" – це організована команда. І зараз, сподіваюся, ми побачили, що потребуємо підсилення. Сподіваюся, що ми всі це побачили.

Головна причина поразки, напевно, в настрої самих футболістів. У попередньому матчі виграли 2:0 і подумали, що зараз приїдемо і знову спокійно обіграємо цю команду. А коли видаляють гравця – це завжди важко. Вдесятьох важко зламувати оборону організованої команди", – розповів Ребров.

Нагадаємо, раніше результат матчу прокоментував керманич "Олександрії" Володимир Шаран.

Повʼязані теми:

Наступна публікація