Ребров: слухати критику - найменше хочеться. Хочеться працювати

Ребров: слухати критику - найменше хочеться. Хочеться працювати

Ребров: слухати критику - найменше хочеться. Хочеться працювати

Тренер готовий проаналізувати з командою правильну критику.

Київське "Динамо" перервало безпереможну серію, обігравши "Олімпік" у 9-му турі чемпіонату України. Головний тренер Сергій Ребров розповів "Профутболу" на 2+2 про ситуацію в команді та головних героїв поєдинку.

Про критику

Я нічого не читав. Спілкувався з президентом. Коли важкий період для мене важливо нічого не читати. Потрібно зосередитися на роботі і продовжувати робити те, що ти робив.

Одному Богу відомо, що буде з тобою. Є критика правильна, ми сядемо проаналізуємо, хлопцям покажемо, розберемося з хлопцями разом. Зараз слухати критику - найменше хочеться. Хочеться працювати і постаратися зробити щось хороше.

Основний склад

У нас немає основного складу. У нас його не було і раніше. Ті футболісти, які доводять свою здатність грати в складі на тренуваннях, ті і виходять.

Я вдячний хлопцям, що вони вийшли в першу чергу з бажанням. Особливо в першому таймі, розуміли, за рахунок чого ми хочемо обіграти суперника. Щось вдавалося, щось ні. Але головне – взяли наразі важливі три очки.

Про лідера

Лідера не просто взяти і виховати. Лідер - у нього є характер, чи ні на полі. Звичайно, нам такого гравця не вистачає в якійсь мірі. Зараз я бачу, що Віда намагається допомогти команді.

Важливо, щоб лідер був. І у важкі хвилини, коли команді важко, важливо, щоб він допоміг.

Лідерами не народжуються, ними стають.

Про Циганкова

Він уже не перший рік знає наші вимоги, і робить те, що вимагають від нього тренери. І це добре, що хлопці в цьому віці розуміють, що для того щоб потрапити в основний склад, треба виконувати ці вимоги.

Він їх виконує, потрапив в основний склад і заслужено забив м'яч. Я бачив, як він хотів і відпрацьовував в обороні.

Про Гонсалеса

У мене була розмова з кожним гравцем. Є вимоги до кожного гравця, до його позиції. Ви не виконуєте - ви не граєте. Це абсолютно нормально. І для мене немає різниці, скільки років у команді, яка зарплата у футболіста.

Сподіваюся, Дерліс зрозумів, і те, як він працював на команду - мене це влаштовує.

Лідера непросто виховати: Сергій Ребров про ситуацію в Динамо

Лідера непросто виховати: Сергій Ребров про ситуацію в Динамо

Повʼязані теми:

Наступна публікація