Рибка: Луческу розбереться, чому "Шахтар" не перемагає

Рибка: Луческу розбереться, чому "Шахтар" не перемагає

Олександр Рибка / Фото: shakhtar.com

Олександр Рибка впевнений, що керманич "гірників" Мірча Луческу зробить відповідні висновки і розбереться, чому команда не перемагає.

Воротар донецького "Шахтаря" Олександр Рибка прокоментував з пітерським "Зенітом" у матчі 3-го туру Ліги чемпіонів в ефірі програми "Про Лігу чемпіонів", яка виходить на каналі "2+2".

- Минулого тижня ви відбили пенальті в матчі за збірну Україну. Тепер ви теж саме зробили за "Шахтар". Який з пенальті, що ви парирували, приніс вам більше позитивних емоцій?
- Це так, але, на жаль, це не допомогло нам досягти того результату, якого від нас всі чекали. Більше нічого не можу сказати з цього приводу.

- Як оцінюєте свою гру в матчі з "Зенітом"?
- Воротар для того й існує, щоб виручати свою команду. Вийшло добре зіграти, але, на жаль, ми не досягли того, чого від нас чекали в місті. Я знаю, що зараз багато людей задоволені цим результатом, але є й дуже багато засмучених. Команда зараз в такому пониклому психологічному стані. Нам необхідно швидше з цього стану виходити, відновлюватися.

Попереду у нас дві дуже важливі гри - з "Металістом" і "Динамо". У них необхідно домагатися того результату, якого від нас вимагали і у матчі з пітерцями. Команда ставить перед собою максимальні завдання - перемагати в усіх турнірах, але це, на жаль, поки не виходить. Тренер у нас досвідчений, зробить відповідні висновки і розбереться.

- Чому так погано зіграла оборона?
- Просто дуже здорово зіграв "Зеніт" - фізично сильна команда. Можна сказати, що ми, швидше за все, були не готові до цього.

Читайте також:

Футболісти "Шахтаря" заспівали українською мовою

Чигринський: нічия з "Зенітом" – далеко не найгірший результат для "Шахтаря"

Футболісти "Зеніту": ми повинні були громити "Шахтар"

Тренер "Зеніту": ми засмучені результатом матчу з "Шахтарем"

Срна: не очікував, що "Зеніт" такий сильний суперник

Луческу: ми раді одному очку з "Зенітом"

http://2plus2.ua/

Шахтар - Зеніт - 2:2. Коментар Рибки

Шахтар - Зеніт - 2:2. Коментар Рибки

Повʼязані теми:

Наступна публікація