Рибка відхрестився від непристойного жесту вболівальникам "Динамо"

Рибка відхрестився від непристойного жесту вболівальникам "Динамо"

Рибка запевняє, що не показував "фак" вболівальникам "Динамо" / Фото: DynamoMania.com

Олександр Рибка прокоментував фотографію, на якій він показує "фак" вболівальникам "Динамо".

Воротар донецького "Шахтаря" Олександр Рибка заявив, що не показував жодного непристойного жесту вболівальникам київського "Динамо" під час матчу 1/8 фіналу Кубка України.

"Я доросла, вихована людина і ніколи ніяких образливих жестів нікому не показую. Навпаки, я підійшов до сектору, щоб поаплодувати уболівальникам ... Як ви собі уявляєте: я на полі показую непристойні жести, в той час як на трибуні сидять мої батьки? Таке в принципі неможливо", - заявив Олександр.

За словами Рибки, саме вболівальники киян намагалися образити його.

"Уболівальники "Динамо" намагалися чинити на мене тиск, скандувати нецензурні висловлювання на мою адресу. Але у відповідь я лише відмахнувся від них", - поділився Рибка.

Що ж до фотографії, де видно, як воротар "гірників" показує середній палець, то Олександр вважає, що використовувався Photoshop або ж була вихоплена така позиція після того, як він поаплодував фанатам.

"Що стосується знімку, що гуляє Інтернетом, то я не знаю, чи використовувався Photoshop або, можливо, був зроблений десяток кадрів, з яких вихопили якусь напівпозицію, яка відповідала задумам авторів "сенсації"... Мене це не дуже і цікавить. Розумію, що комусь не подобається, що я перебуваю в "Шахтарі". Так що подібні матеріали в ЗМІ вже навіть не дивують. Звичайно, неприємно, але намагаюся на це не звертати уваги", - сказав воротар "Шахтаря".

О ось вболівальникам Рибка порадив вибирати слова, які вони кричать під час матчів, бо на трибунах знаходяться і жінки і діти.

"Я не можу засуджувати київських уболівальників, хочу лише порадити їм вибирати висловлювання, вести себе пристойно. На стадіоні окрім них знаходяться жінки і діти. Вони теж чули лихослів'я фанатів "Динамо" на мою адресу. Вважаю, що такі речі неприпустимі", - заявив Олександр.

Читайте також:

Воротар "Шахтаря" показав "фак" уболівальникам "Динамо" (фото)

Як фанати "Динамо" запалили на матчі з "Шахтарем" (фото, відео)

У Донецьку презентували кліп "Шахтар – чемпіон!" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація