#Ріонаш: український кореспондент покаже, як проходить Олімпіада-2016

#Ріонаш: український кореспондент покаже, як проходить Олімпіада-2016

Фото: Reuters

Журналіст буде годувати диких мавп, брати інтерв'ю у спекотних бразильських уболівальниць, підтримувати українських спортсменів і переслідувати наших уболівальників.

Кореспондент УНИАН готує в Ріо-де-Жанейро серію інтерв'ю українських зірок спорту, записані відразу ж після їхніх перемог і поразок на Олімпіаді в Бразилії.

Кирило вже дві доби прожив в літаках, щоб дістатися до Південної Америки. Привіз із собою дві валізи репелентів, так як не хоче завчасно – до церемонії закриття Олімпійських Ігор-2016 – стати жертвою вірусу Зіка.

Журналіст буде годувати диких мавп, брати інтерв'ю у спекотних бразильських уболівальниць, підтримувати українських спортсменів, переслідувати наших уболівальників, які прибули до Південної Америки – загалом, буде намагатися вижити в умовах суворої бразильської зими, щоб розповісти нашим читачам про те, що таке Олімпіада очима вболівальника.

Для всього цього він спеціально навчився робити селфі і записувати відео на мобільний телефон, пройшов курси з виживання в полоні у наркобаронів і з'ясував, як виглядають піраньї.

Дивіться на каналі УНІАН у YouTube, у соціальних мережах: Facebook, ВКонтакте, Однокласники, Google Twitter УНІАН і в спеціальному проекті УНІАН Ріо-2016 найближчі 20 днів –свято спорту і свято життя навколо спорту!

Повʼязані теми:

Наступна публікація