Роналду, Мессі та Неймар поділилися емоціями перед врученням "Золотого м'яча"

Роналду, Мессі та Неймар поділилися емоціями перед врученням "Золотого м'яча"

Неймар, Мессі та Роналду / Фото: Reuters

Церемонія нагородження розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Сьогодні, 11 січня, в Цюриху буде названий володар "Золотого м'яча" 2015 року.

Переможцем може стати Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі або Неймар. Вони перед офіційною церемонією, яка розпочнеться о 19:30 за київським часом, поділилися емоціями.

"Я радий перебувати тут. Не важливо, хто сьогодні стане переможцем. Кожен рік я намагаюся бути кращим, ніж був у минулому сезоні. В 2015 році, на щастя, мені вдалося виграти майже всі нагороди. Думаю, минулий рік був для нас роком перемог та щастя", - розповів Мессі.

"Це спеціальна нагорода. Ви працюєте протягом року, щоб стати краще і досягти не тільки командних вершин, але й індивідуальних. Це прекрасна нагорода, я номінований вже восьмий раз. Я радий, що знову отримав кредит довіри. Ви повинні ставитися серйозно до роботи, щоб опинитися тут у восьмий раз. У нас всіх є талант, але талант без праці – це нічого. Я люблю грати і бити рекорди в футболі", - зазначив Роналду.

"Я дуже радий бути частиною цього і знаходитися поряд із великими гравцями, якими захоплююсь. Я задоволений результатами, які досяг в тому році й дякую всім товаришам по команді за гру. Думаю, що ми всі досягли наших цілей. Мої суперники по заслугах перебувають тут", - додав Неймар.

Нагадаємо, раніше сайт ФІФА передчасно "нагородив" Мессі "Золотим м'ячем".

Повʼязані теми:

Наступна публікація