Росіяни гратимуть на Євро-2012 у "богатирських латах"

Нова форма збірної Росії прикрашена орнаментом у вигляді кольчуги, що відсилає до часів справжніх російських богатирів.

На формі орнамент у вигляді кольчуги / Фото: championat.ru
Національна збірна Росії презентувала нову форму, в якій команда гратиме на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року.

На перший погляд, нова форма не надто відрізняється від колишньої. Але тепер яскраво-червоні майки прикрашає смужка у вигляді російського триколора, яка тягнеться по діагоналі від правого плеча вниз.

А особлива гордість виробників - орнамент у вигляді кольчуги, виконаний методом рельєфного тиснення. На думку авторів проекту, така форма повинна породжувати асоціації з російськими богатирями, символізувати доблесть і відвагу.

Крім цього, нова форма завдяки сучасним технологіям запобігає втраті енергії, виводить зайву вологу з поверхні тіла, забезпечує максимальну свободу і точність рухів спортсменів.

В урочистій презентації взяли участь футболісти команди – Денис Глушаков та Роман Шишкін з московського "Локомотива" та Олександр Кержавов з пітерського "Зеніту".

"У старій формі ми без особливих труднощів кваліфікувалися на чемпіонат Європи-2012. Вірю, що за допомогою новітніх технологій ми зможемо успішно виступити і у фінальній частині турніру. Головне для футболіста – не відчувати дискомфорту на полі під час гри. Я думаю, що нова форма дозволить нам повністю сконцентруватися на грі", – відзначив Кержаков.

Читайте також:

Німці зіграють проти України у новій формі

Збірна України отримала нову форму, в якій зіграє на Євро-2012

Скандальну форму польської "кадри" виготовили з пластикових пляшок

Повʼязані теми:

Наступна публікація