Російська борчиня відмовилася приймати вибачення від чиновника, який її побив

Російська борчиня відмовилася приймати вибачення від чиновника, який її побив

Фото: wrestrus.ru

Скандал в російському спорті після Олімпіади-2016 розростається.

Історія про побиття російської борчині вільного стилю Інни Тражукової президентом Федерації спортивної боротьби Росії Михайлом Маміашвілі не вщухає.

Інцидент стався під час Олімпіади-2016 в Бразилії. За розповідями спортсменки, після програного бою за "бронзу" до неї підійшов Маміашвілі в нетверезому стані і декілька разів ударив по обличчю.

Голова ФСБР вирішив публічно вибачитися перед спортсменкою.

"Все було так, але все було трішки не так. Тисячу разів перед самою Іриною Тражуковою і перед дівчатами, перед головним тренером готовий вибачитися за надемоційну оцінку того, що відбувалося на килимі.

Ми побачимося, обнімемося, тихо все стане на свої місця. Я переконаний, що мине час, пристрасті стихнуть, і обов'язково мої вибачення будуть прийняті. Я знайду слова, щоб донести до спортсменів, що я в цей момент хотів трішки більше, ніж вони хочуть", - сказав Маміашвілі.

Тражукова після цих слів заявила, що не прийняла вибачення, а чекає на особисте спілкування з Маміашвілі.

"Я прочитала в ЗМІ про те, що Маміашвілі сьогодні публічно вибачився за свою поведінку в Ріо, але не за те, що вдарив мене і звинуватив у зраді батьківщини.

Крім того, у мене не просили вибачень ні Маміашвілі, ні Федерація спортивної боротьби Росії. Поки президент федерації не попросить вибачення у мене за певні дії, вибачення прийняті не будуть. Сьогодні на прес-конференції Михайло Геразієвич сказав, що ми з ним ще тисячу разів обнімемося, але я не збираюся обійматися з Маміашвілі після його вчинків", - зазначила Тражукова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація