Російський спортсмен вважає, що допінг йому "підсипали" партнери по команді

Російський спортсмен вважає, що допінг йому "підсипали" партнери по команді

Єлістратов підозрює партнерів по збірній. / Фото: russkating.ru

Ковзаняр Семен Єлістратов розповів, що готовий пройти детектор брехні і довести, що свідомо ніколи не приймав заборонений препарат.

Російський ковзаняр Семен Єлістратов, який нещодавно провалив допінг-пробу і ризикує отримати довготерміновий "бан" заявив, що ніколи не приймав заборонених препаратів.

"Збірна Росії користувалася цим препаратом, але з травня або червня 2015 року я взагалі його не брав. Усвідомлення того, що ти цього не робив, але тебе в цьому звинувачують, робить ситуацію у багато разів гіршою.

Коли мені сказали пройти тест детектором брехні, я сказав, що зараз готовий на все і готовий куди завгодно заради цього прилетіти. Хочу довести, що свідомо ніколи не приймав цей препарат.

Після цієї історії зі всієї нашої дружної команди мені зателефонував тільки Володимир Григор'єв. Це найприкріше і найбільш сумне, адже ми всім біжимо естафету, хлопці під'їжджали до мене і називали братом. Мої очі після цієї ситуації відкрилися, я побачив, кому можна довіряти, а кому не можна. Дивлюся на те, що відбувається в команді, зовсім інакше. Правильно казав мій тренер, що в професійному спорті великих перемог і грошей друзів не буває".

Нагадаємо, нещодавно допінг-пробу також провалила російська тенісистка Марія Шарапова.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація