Російський тренер провів найбільш нецензурний розбір гри у футболі

Російський тренер провів найбільш нецензурний розбір гри у футболі

Фото: ФК Волгарь

Один із футболістів зняв виступ керманича на відео.

Тренер російського "Волгаря" Юрій Газзаєв показав, як добре володіє міцним словом під час розбору гри команди.

Він 96 разів використав нецензурні слова за дві хвилини відео, яке зняв хтось із футболістів.

За словами тренера, ролику майже півроку.

"Я не знаю, як п'ять місяців футболіст це тримав і потім після матчу, який не зовсім вдало склався, він витягнув відео. Він не про гру думав, чи про партнерів, або результат...

Таке буває. Мене всі знають - рівно говориш, людей поважаєш. Але виносити те, що після роздягальні на емоціях буває, і люди небайдужі до результату можуть сказати... Я своїх футболістів ніколи не ображав, я дуже дбайливо ставлюся, і вони все знають, що я їм кажу: ви не повинні говорити матом.

Але коли матч закінчується і людина ще не переодягнулася, але береться за це і знімає - це говорить про те, що вона не може бути частиною команди. Вона не зосереджена на грі. Вона погано вихована і малокультурна. Вона взагалі-то, виставила про себе це. У футболіста, який виклав відео, великі амбіції, однак поки не виходить ні там, ні там. Я думаю, що він, напевно, повинен дозріти", - сказав Газзаєв у коментарі радіостанції "Говорит Москва" .

В чемпіонаті України своїми методами виховання відомий Віталій Кварцяний, який може не лише нагримати на гравців, а ще й стусанути.

Повʼязані теми:

Наступна публікація