Російський журналіст заявив, що Росія купила ЧС-2018

Російський журналіст заявив, що Росія купила ЧС-2018

Сергій Пархоменко не вірить, що Росія чесно отримала ЧС-2018. / Фото: РБК

Сергій Пархоменко не сумнівається, що його країна стала господарем світового форуму завдяки хабарям.

Російський журналіст Сергій Пархоменко розповів, що не сумнівається в тому, що Росія заволоділа правом проведення Чемпіонату світу-2018 нечесно.

Про це Пархоменко розповів в ефірі однієї з російських радіостанцій.

"Цілком очевидно, що це рішення могло бути прийнято тільки на корупційній основі. Абсолютно ясно, що так само, як Олімпіада в Сочі була куплена свого часу, так само точно був куплений цей чемпіонат світу.

Але, інша справа, що тут чимало людей, які не бачать в цьому нічого поганого, а вважають, що це прекрасно, що якщо уряд країни займається купівлею для своєї країни – неважливо якими способами, неважливо якими методами, неважливо за які гроші – займається купівлею ось такого роду заходів, що треба його тільки подякувати.

Між тим, ось зараз стає зрозуміло, як це все було влаштовано. Загалом, є такий принцип, він досить часто в різних обставинах проявляється, коли великі чиновники під загрозою звільнення, під загрозою слідства починають, так би мовити, вивалювати. Вони розкривають рот і починають боротися кожен за себе, що, власне, і сталося в ФІФА", - розповів журналіст.

Нагадаємо, нещодавно президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що ЧС-2018 Росія отримала після змови УЄФА та ФІФА.

Повʼязані теми:

Наступна публікація