Сабо назвав поведінку футболістів "Динамо" неподобством

Сабо назвав поведінку футболістів "Динамо" неподобством

Йожеф Сабо / Фото: sport.oboz.ua

Йожеф Сабо не бачить завзяття у гравців "Динамо". А їхня поведінка на полі взагалі йому не зрозуміла.

Екс-керманич київського "Динамо", а нині футбольний експерт Йожеф Сабо заявив, що у киян не було малюнка гри у першому колі чемпіонату України, а самим динамівцям треба подумати про свою поведінку на полі.

"У моєму розумінні "Динамо" - це машина, яка сильно починає матч і за 20-25 хвилин вирішує результат двобою. На жаль, зараз цього немає, я не бачу завзяття у цих гравців. Це вже не кажучи про їх поведінку на футбольному полі, що взагалі вважаю повним неподобством", - сказав Сабо.

Крім того, експерт дав прогноз на друге коло Прем'єр-ліги. Так, на його думку, основна битва буде між "Шахтарем", "Динамо" і "Металістом", а також між "Арсеналом", "Дніпром" і "Ворсклою".

"За золото чемпіонату будуть боротися "Шахтар", "Динамо", і "Металіст". За місце в Лізі Європи боротьба розгорнеться між "Арсеналом", "Дніпром" і "Ворсклою". Можливо, до цієї компанії приєднається "Таврія". Всі інші будуть час від часу мінятися місцями, стрибати, приміром, з десятої позиції на тринадцяту і навпаки", - підсумував Сабо.

Читайте також:

Заяєв: Хачеріді не відповідає рівню київського "Динамо"

Суркіс назвав поведінку Мілевського і Ярмоленка неповагою до "Динамо"

Леоненко назвав дві найбільші проблеми "Шахтаря"

Луческу: "Шахтарю" треба розпрощатися з 2-3 футболістами

Повʼязані теми:

Наступна публікація