Саленко оцінив себе у 50 мільйонів доларів, а Леоненко коштує "до хрена"

Саленко оцінив себе у 50 мільйонів доларів, а Леоненко коштує "до хрена"

Леоненко не збирається йти у тренери / Фото: ТСН.ua

Футбольні експерти Олег Саленко та Віктор Леоненко відповіли на кілька цікавих запитань про своє сьогодення.

Відомі у минулому футболісти київського "Динамо", а нині футбольні експерти Віктор Леоненко та Олег Саленко відповіли на декілька цікавих запитань про своє сьогодення.

- Коли востаннє грали в футбол?
Саленко: Учора. Ми граємо кожні вівторок-четвер на ЦСКА. Влітку на вулиці, зараз в залі. Вчора було три команди, на виліт. Моя виграла.

Леоненко: Повноцінно - сім місяців тому. Після цього на 100-річчя футболу в Києві на початку жовтня походив по полю. Але гольові все одно віддавав.

- Якою би зараз була ваша трансферна ціна? За кого хотіли б грати?
Саленко: Якби засвітився, як на ЧС-94, то, думаю, не менше 50 млн доларів. А грати хотів би, як і тоді, в Іспанії. Мені близька "Валенсія".

Леоненко: "До хрена"! Найбільше в Україні, а може, і в Росії. Правда, там зараз Ето'о з'явився. Ось десь на його рівні. А пограв би в "Барселоні".

Саленко може випити 7-8 пляшок пива / Фото: sport.segodnya.ua
- Скільки пива можете випити за раз?
Саленко: Як багато набігаєшся, спітнієш, потім в хорошій компанії пляшок 7-8 можна випити. Але зараз у мене перерва, їду пити водичку в Трускавець.

Леоненко: Коли скидав за тренування до 4 кг, потім міг легко взяти 6-7 літрів. Але запам'ятайте - п'яним ніколи не валяюсь. Горілку, вино, шампанське не п'ю.

- Стати тренером не хочете?
Саленко: Дуже хочу! Але в "замкнуте коло" мені поки не влізти. Ліцензія була. А отримувати Pro за 10 000 доларів без домовленості з клубом і чекати немає сенсу.

Леоненко: Ні. Це ж стрес, виразка і сивина! Багато молодших за мене, а вже сиві. І нерви в мене не залізні, я б не витримував, матюкав би гравців.

- Вам подобається в ролі футбольного експерта Леоненко / Саленко?
Саленко: Вітя - нормальний. Звичайно, іноді трохи чудить, не без цього. Але все це зараз затребуване народом і подобається телеглядачам.

Леоненко: Звичайно! Олег іноді думає не так, як я, але говорить правду. А це всім подобається. Багатьом же, хто "в системі", говорити правду просто не можна.

Читайте також:

Гравець "Зеніту" пояснив, чому "Шахтар" є аутсайдером Ліги чемпіонів

Воротар "Металіста": переможемо "Динамо" і буде перше місце

"Динамо" розтрощило "Зорю" і вийшло в лідери чемпіонату України

Суркіс: футболісти "Динамо" недарма їдять свій хліб

Повʼязані теми:

Наступна публікація