Ще один клуб української Прем'єр-ліги припиняє існування

Ще один клуб української Прем'єр-ліги припиняє існування

"Сталь" може більше ніколи не зіграти у чемпіонаті України. / Фото: ФК Сталь Дніпродзержинськ

Віце-президент "Сталі" заявив про початок процесу ліквідації команди.

Українська Прем'єр-ліга невдовзі втратить ще одну команду.

Віце-президент дніпродзержинської "Сталі" Богдан Наполов розповів, що його клуб вже розпочав процес ліквідації.

"Відразу хочу відзначити, що наразі "Сталь" проходить процес ліквідації. Футболістів ми не викликали з відпустки, оскільки в клубі немає грошей ні на житло, ні на харчування, ні на проведення зборів, тим більше за кордоном.

З інтернету я дізнався, що наші футболісти поїхали на збори до Туреччини. Але я не знаю, хто їх туди повіз. Клуб цим питанням не займався, так як в клубі, повторюся, проходить процес ліквідації.

Хочу звернутися до футболістів: вам необхідно найближчим часом приїхати в наш клуб за документами за адресою м. Дніпродзержинськ, вул. Пролетарська, 53, щоб отримати статус вільних агентів і забрати трудові книжки", - розповів Наполов.

28 грудня 2015-го, на той час президент клубу Вардан Ісраелян заперечив будь які фінансові проблеми "Сталі" і заявив, що клуб продовжить виступи у чемпіонаті України. Після того клуб звільнив від виконання обов'язків головного тренера Володимира Мазяра, після чого з'явилася інформація, що українець продовжить роботу, але пропустить зимові збори команди. Зрештою, Ісраелян оголосив, що новим керманичем "Сталі" призначений голандець Ерік ван дер Меєр.

Нагадаємо, через відсутність фінансування в грудні припинив існування запорізький "Металург". Також значні матеріальні проблеми має харківський "Металіст", гравці якого залишають команду через борги по зарплатні.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація