Ще один український футбольний клуб припинив своє існування

Ще один український футбольний клуб припинив своє існування

"Мир" (Горностаївка) припинив існування. / Фото: The Mirror

Представник Херсонщини "Мир" (Горностаївка) вийшов зі складу ПФЛ та відправив футболістів у вільні агенти без компенсації.

В чемпіонаті України відбулася ще одна втрата. Представник другої Ліги футбольний клуб "Мир" (Горностаївка) припинив своє існування.

"Постановою Центральної Ради № 5 від 21 березня 2014 року ПФЛ задовольнила клопотання ГО "Футбольний клуб "Мир" Горностаївка про вихід зі складу Ліги та припинення участі команди клубу у змаганнях серед команд другої ліги", - йдеться в заяві ПФЛ.

Також ухвалено рішення про технічні поразки команді, а суперницям - технічні перемоги, починаючи з 25 туру до завершення сезону.

Футболістам, які заявлені для участі у змаганнях та мають трудові контракти з клубом, надано статус "вільний агент" без компенсації.

Зазначимо, що у Другій лізі було 19 команд, однак по ходу чемпіонату вже знялися зі змагань хмельницьке "Динамо" та миколаївська "Енергія".

Нагадаємо, влітку 2013-го фанатів шокувала звістка про зникнення криворізького "Кривбасу".

Крім того, раніше повідомлялося, що своє існування може припинити одеський "Чорноморець". Нестабільність з фінансами мав і харківський "Металіст".

Також фінансову скруту переживає тернопільська "Нива".

Повʼязані теми:

Наступна публікація