Селюк: наші футболісти хочуть і гроші отримувати, і горілочку з дівчатами попивати

Селюк: наші футболісти хочуть і гроші отримувати, і горілочку з дівчатами попивати

Дмитро Селюк / Фото: tavriya.com.ua

Дмитро Селюк заявив, що з українцям, які порушують дисципліну, нічого не можна зробити через ліміт на легіонерів.

Новоспечений віце-президент сімферопольської "Таврії" і відомий футбольний агент Дмитро Селюк переконаний, що вітчизняні футболісти прагнуть красиво жити, байдикуючи.

"Приходить виконавець з українським паспортом, який, скажемо, за своїми якостями на голову нижчий, але за рахунок ліміту він хоче прийти в клуб, просить зарплату в три рази більшу, ніж іноземець, і хоче, як кажуть, сидіти, нічого не роблячи, вночі гуляючи і попиваючи горілочку з дівчатами, порушуючи дисципліну, жити... А ти йому нічого зробити не можеш, бо в тебе мізерна кількість українців, четверо з яких повинні грати", - заявив Селюк.

На його думку, проблема у тому, що через ліміт українські футболісти сидять на лаві запасних у клубах-грандах, а не набираються досвіду у клубах-середнячках.

"Покажіть мені на сьогоднішній день, які клуби продали українців кудись в Європу, або взагалі когось, хто зацікавлений у купівлі будь-якого українця. Ну, може, є там два-три-п'ять футболістів від сили, якими цікавляться ось і все.

І в кінцевому підсумку, якщо б не було ліміту, частина українців поїхали б грати в різні клуби Європи, тому що вони не сиділи б на лавці в одному чи іншому клубі-гранді, набиралися б досвіду. Від цього сильнішою стала б збірна і клуби. Деякі хлопці не відсиджувалися б на лавці в грандах українського футболу, а грали б у середніх клубах українських команд.

Тому, саме тільки з цієї причини, нам доводиться звертати увагу на легіонерів", - підсумував Селюк.

Читайте також:

Український клуб купить бразильського футболіста за 40 мільйонів євро

Суркіс: "Динамо" потрібні справжні вболівальники

Колліна оцінив жест Луческу до жінки-арбітра

Футболіст "Шахтаря" розповів, як проспорив гроші даїшнику

Повʼязані теми:

Наступна публікація