"Шахтар" проведе першу битву за фінал Ліги Європи. Анонс матчу з "Севільєю"

"Шахтар" проведе першу битву за фінал Ліги Європи. Анонс матчу з "Севільєю"

Гравці "Шахтаря" / Фото: Reuters

Поєдинок відбудеться на "Арені Львів" о 22:05.

Сьогодні, 28 квітня, у Львові відбудеться перша зустріч "Шахтаря" з "Севільєю" в рамках півфіналу Ліги Європи.

"Шахтар" постарається взяти у "Севільї" реванш за прикру поразку в 2007 році. У цьому "гірникам" повинна допомогти шестиматчева безпрограшна серія в поточному сезоні турніру.

"Севілья" обіграла "Шахтар" в 1/8 фіналу Кубка УЄФА на шляху до свого другого тріумфу в цьому турнірі в 2007 році. Матч в Іспанії завершився внічию 2:2, а в матчі-відповіді рахунок на останніх секундах зрівняв голкіпер Андрес Палоп. У додатковий час перемогу "Севільї" приніс Ернесто Чевантон - 3:2 (заг. 5:4).

З восьми команд, які потрапили в Лігу Європи з Ліги чемпіонів, тільки "Севілья" і "Шахтар" продовжують боротьбу. "Шахтар" в Лізі Європи ще не програвав: п'ять перемог і нічия (вдома - дві перемоги і нічия). "Севілья" в Лізі Європи відсвяткувала три перемоги при одній нічиїй і двох поразках.

"Шахтар" програв три останні зустрічі проти іспанських команд. Майбутній суперник "Шахтаря" відкривав рахунок в 12 з останніх 15 домашніх матчів у єврокубках. Крім того, донецький клуб вже програвав іспанцям в цьому сезоні, зазнавши двох поразок від "Реала" в груповому раунді Ліги чемпіонів - 0:4 в гостях і 3:4 вдома.

Нагадаємо, раніше обидві команди провели відкриті тренування на "Арені Львів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація