"Шахтар" сьогодні програє "Динамо" і "Дніпру" - експерт

"Шахтар" сьогодні програє "Динамо" і "Дніпру" - експерт

Віктор Грачов пояснив, у чому "Шахтар" поступається конкурентам / Фото: shakhtar.com

"Гірники" поступаються конкурентам по духу, настрою і самовіддачі.

Відомий у минулому футболіст донецького "Шахтаря", а нині футбольний експерт Віктор Грачов прокоментував зміну лідера в чемпіонаті України.

"У русі, у настрої та за самовіддачею "Шахтар" сьогодні програє і "Динамо", і "Дніпру". Я говорю так, як воно є насправді. Так, "Шахтар" здобуває перемоги, обігрує за рахунок класу футболістів, організації гри, але того бажання, з яким сьогодні грають футболісти "Динамо" і "Дніпра", я не бачу в очах у гравців "Шахтаря". А "гірники" перемагають за рахунок того, що мають у своєму складі класних футболістів, класного тренера.

Але ось найшла коса. Вернидуб і його молоді футболісти, які дійсно хочуть щось довести. Вони своєю самовідданою грою довели, що з такою віддачею можна обігравати "Шахтар", якщо він не готовий, не налаштований і не віддається повністю грі", - пояснив Грачов.

"Що стосується "Металіста", то питання в тому, чи вистачить у нього своїх можливостей для того, щоб команда не попливла. Бо поки я бачу, що команда пливе, не може втримати рахунок, як це було у Львові. Вести в рахунку 2:0 і привезти тільки очко, коли гра давалася. Щось відбувається в "Металісті". І матч з "Трабзонспором" мав вирішуватися на користь харків'ян, але, на жаль, вони його програли. У "Металіста" проблеми в плані підбору футболістів і тренерської роботи", - вважає експерт.

Нагадаємо, що "Дніпро" лідирує з 19-ма очками, на очко менше у "Шахтаря", на два - у "Динамо" (дивіться турнірну таблицю).

Повʼязані теми:

Наступна публікація