Шанс зіграти проти "Манчестер Юнайтед" випадає нечасто - гендиректор "Зорі"

Шанс зіграти проти "Манчестер Юнайтед" випадає нечасто - гендиректор "Зорі"

"Зоря" чекає на дуель з командою Жозе Моурінью. / Фото: ФК Зоря

Сергій Рафаїлов прокоментував жеребкування групового раунду Ліги Європи. 

Генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов прокоментував жеребкування групового етапу Ліги Європи, на якому його команда зустрінеться з "Манчестер Юнайтед", "Фенербахче" і "Феєноордом".

"Суперники дісталися нам ті, яких ми хотіли. З самого початку, коли дізналися, що будемо грати в груповому етапі, і президент, і головний тренер, і футболісти хотіли лише найсильніших суперників.

Так, група дуже серйозна. Так, ми зустрінемося з "Манчестер Юнайтед", трансферна вартість футболістів якого оцінюється сотнями мільйонів доларів. Футболісти, на яких моляться вболівальники у багатьох куточках світу.

У мене одне бажання – головне, щоб у хлопців не затремтіли ноги, коли вони побачать цю футбольну супермашину в особі "Манчестер Юнайтед". Тільки в цьому є страх. Якщо зуміємо вистояти психологічно – тоді нам вдасться зіграти добре проти зірок першої величини. Такий шанс випадає нечасто.

Це хороша група. Будемо готуватися, грати, намагатися показати все найкраще, що вміємо і сподіваємося скласти конкуренцію цим командам", - розповів Рафаїлов клубному офіційному сайту.

Нагадаємо, що своїх суперників на груповому етапі також отримав і донецький "Шахтар".

Повʼязані теми:

Наступна публікація