Шанси ще є. Гравці "Динамо" прокоментували поразку від "Бенфіки"

Шанси ще є. Гравці "Динамо" прокоментували поразку від "Бенфіки"

Фото: Reuters

Що говорили Федорчук, Ярмоленко та Мораєс про шанси виходу з групи.

Футболісти київського "Динамо" висловили свої думки щодо поразки від "Бенфіки" у 3-му турі Ліги чемпіонів.

"Біло-сині" програли на "Олімпійському" з рахунком 0:2.

Валерій Федорчук, півзахисник

"Груповий етап складається з декількох матчів, ми програли, але шанси у нас ще є, потрібно в наступних поєдинках набирати максимум очок і прикладати всі можливі зусилля. Будемо намагатися не падати духом.

Ясно, що всі незадоволені. Насправді всі хлопці дуже налаштовувалися, було видно, що команда хотіла перемогти, але, на жаль, все складається не на нашу користь.

Незрозуміло, чому так відбувається, адже, якщо згадати, то "Бенфіка" по суті, особливих моментів біля наших воріт не створили. Робимо якісь дивні помилки, після яких пропускаємо, а не суперник створює проблеми. Повторюся, головне - не падати духом і налаштовуватися на наступні матчі - вони у нас ще є".

Жуніор Мораєс, нападник

"Після цієї поразки у нас все ще є шанси вийти із групи. Вірю, що в Португалії ми зможемо домогтися гарного результату. Все залежить від нас самих і нашої власної гри. Якщо ми будемо грати так як минулого сезону, звичайно, зможемо перемогти.

У нас буде внутрішньокомандна бесіда і, звичайно, потрібно дуже багато працювати, щоб покращити наше становище і останні результати. "Динамо" повинно бути тільки на першому місці в чемпіонаті України, і в Лізі чемпіонів. Ми мусимо все змінити і почати це робити просто зараз".

Андрій Ярмоленко, півзахисник

"Чесно кажучи, мені соромно перед нашими вболівальниками. Ми підвели людей, які прийшли підтримати "Динамо". Я, як і всі наші хлопці, дуже засмучений. Ми ускладнили вирішення завдання виходу з групи. Планували набрати в двох матчах з "Бенфікою" хоча б чотири очки, але, на жаль.

Необхідно виправлятись в Лісабоні. Ми повинні зібратися на цю гру і довести, що суперник нам по зубах. Головне - не повторити помилок".

Після трьох турів "Динамо" перебуває на останньому місці в Групі В з одним очком. "Біло-сині" взяли його в поєдинку з "Бешикташем" (1:1), а до цього програли "Наполі" (1:2).

1-го листопада кияни поїдуть в гості до "Бенфіки".

Повʼязані теми:

Наступна публікація