Шевченко: "Динамо" трішки не пощастило з реалізацією

Шевченко: "Динамо" трішки не пощастило з реалізацією

Андрій Шевченко / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Андрій Шевченко переконаний, що за такої гідної гри, яку показало "Динамо", кияни мали перемагати "Шахтар".

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко поділився своїми враженнями від матчу з донецьким "Шахтарем" у 1/8 фіналу Кубка України.

- Я вважаю, що "Динамо" зіграло добре. Багато чого вирішили помилки, які допустила команда в обороні. Крім того, трішки не пощастило з реалізацією. А так, в принципі, вели гру, атакували, грали дуже гідно. По такій грі, як ми показали, "Динамо" повинно було вигравати. Але в "Шахтарі" грають хороші виконавці, вони використовували свої моменти - десь наші помилки, десь своя індивідуальна майстерність. Молодці - перемогли.

- Ви знову говорите про реалізацію...
- Ви бачите самі, що немає везіння. За рахунку 2:1 Саша Алієв влучив у штангу, Андрій Ярмоленко - у плече Рибці. У першому таймі непогані моменти були. Якщо це все підсумувати, то, ще раз скажу, "Динамо" провело дуже хороший матч. А "Шахтар" по суті реалізував всі моменти, які у нього були.

- Далі без ігор на Кубок України буде легше?
- Як би там не було, команда повинна тримати свій рівень. Ми добре граємо, добре співпрацюємо, всі гравці повністю викладаються на футбольному полі. Команда веде гру, добре грає "першим номером".

- "Шахтар" не давав вам грати в атаці, перекривши всі вільні зони?
- В принципі, гра була дуже цікавою. "Шахтар" відійшов від своєї традиційної гри, вони менше контролювали м'яч, намагалися грати "другим номером", використовували вільні зони. У "Динамо" справді було менше простору, але ми більше володіли м'ячем. Я вважаю, що об'єктивно гра повинна була, як мінімум, закінчитися внічию.

- Два голи в дебюті шокували команду?
- Якийсь невеликий шок був, і він за таких обставин повинен був бути, але команда не зупинилася, не опустила руки. Ми продовжували грати у свій футбол, шукали вільні зони, створювали моменти, забили, врешті-решт. І в другому таймі не відійшли від своєї гри.

- Тепер "Динамо" відразу розпочне підготовку до матчу з "Таврією"?
- Звичайно. У нас зараз дуже важкий період. Це фактично ключові два тижні для "Динамо", і, судячи по руху, з гри в цілому, ми можемо провести їх на хорошому рівні.

- Динамівці в багатьох епізодах не прибирали ноги, йшли до кінця. Ви особисто не боялися отримати травму перед важливим матчем з "Бешикташем"?
- Цей матч теж був дуже принциповим, ніхто не хотів поступатися. Я, в принципі, намагався грати акуратно, але я ніколи нікому не поступався. А деякі моменти були спірними. Я не вважаю, що грав дуже вже грубо і проти Едуардо, і з Рибкою. Це чисто ігрові зіткнення були, в яких завжди потрібно діяти по грі, і важко себе повністю проконтролювати.

Читайте також:

Луческу: перемога над "Динамо" – надважлива для "Шахтаря"

"Шахтар" вперше за 7 років переміг "Динамо" у Києві

Сьомін: "Шахтар" прекрасно скористався нашими помилками

Всі результати 1/8 фіналу Кубка України

Повʼязані теми:

Наступна публікація