Швейцарці пронесли петарди на матч у піхвах своїх подруг

Швейцарці пронесли петарди на матч у піхвах своїх подруг

Фанати використовують своїх подружок, щоб пронести фаєри / Фото: AFP

Служба безпеки стадіону Женеви виявила в одній з дамських кімнат безліч презервативів зі слідами піротехніки.

Швейцарські вболівальники вигадують різні способи, щоб пронести на стадіони заборонену піротехніку. Фанати примудрилися використати своїх подружок в якості "троянських коней", ховаючи петарди у їхніх вагінах.

Як пише газета Le Matin, служба безпеки стадіону Женеви виявила в одній з дамських кімнат безліч презервативів зі слідами піротехніки. Вивчивши докази, поліція зробила висновок, що вони використовувалися уболівальницями, що пронести петарди у піхвах.

Поліція пригадала нещодавній інцидент, коли під час матчу у Цюриху одна з дівчат була відправлена ​​до лікарні у несвідомому стані. Лікарі були шоковані, виявивши у неї в піхві фаєр.

Проблема в тому, що для інспектування інтимних частин тіла громадян за місцевими законами потрібен спеціальний дозвіл суду. Справа ускладнюється ще й тим, що за безпеку на стадіонах відповідають приватні охоронні компанії, повноваження яких дуже обмежені.

"Ми опинилися між молотом і кувалдою. З одного боку, нас критикують за недостатнє забезпечення безпеки стадіонів, з іншого боку, ми маємо право тільки на поверхневий огляд глядачів, а цього тепер не достатньо", - заявив глава служби безпеки Stade de Genеve Крістіан Пайтон.

На його думку, вихід із ситуації – це установка при вході на арену дорогих сканерів, подібно до тих, що використовуються в аеропортах.

Нагадаємо, що минулого року вболівальники пітерського "Зеніту" намагалися пронести фаєри на стадіон, сховавши їх у задньому проході.

Повʼязані теми:

Наступна публікація