Сімеоне розхвалив захист "Реала" перед фіналом Ліги чемпіонів

Сімеоне розхвалив захист "Реала" перед фіналом Ліги чемпіонів

Дієго Сімеоне / Фото: Reuters

Дієго Сімеоне зробив акцент під час прес-конференції на Каземіро.

Головний тренер мадридського "Атлетіко" Дієго Сімеоне поділився емоціями перед фіналом Ліги чемпіонів.

За "корону" турніру його команда зіграє з "Реалом" Зінедіна Зідана. Вирішальний матч відбудеться 28 травня в Мілані.

"Я завжди дивлюся вперед, намагаюся знайти найкращий вихід із будь-якої ситуації. Якщо ви вважаєте нас забобонними, значить ви недооцінюєте ту роботу, яку ми робимо. Початок матчу буде дуже напруженим, дуже. Завдяки наявності Каземіро суперник вміло перебудовується при втраті м'яча і нарощує оборонний потенціал. Той, хто виграє протиборства в півзахисті на ранній стадії матчу, отримає перевагу.

Брати участь у фіналі неймовірно здорово, але виграти його - значно краще. Цей досвід змушує тебе мріяти про те, щоб знову пережити такий момент. Звичайно, це непросто. Потрібно вміти зібратися, постійно прагнути до прогресу, перебудовувати склад, не втрачаючи в самовіддачі, зберігати свої цінності і любов до роботи. Якщо ти продовжуєш працювати старанно, то можеш домогтися багато чого.

Футбол прекрасний, ти поділяєш пристрасть, що дуже об'єднує. Зідан зробив чудову роботу. Він зробив ставку на Каземіро, що сильно змінило команду. Він не дозволяє минулому клубу впливати на нього, і це робить його чудовим тренером. В плані командного балансу Каземіро - вкрай важливий гравець", - розповів Сімеоне.

Нагадаємо, раніше в Мілан привезли кубок Ліги чемпіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація