Скандал в "Динамо": між Мбокані і Ребровим розгорівся конфлікт

Скандал в "Динамо": між Мбокані і Ребровим розгорівся конфлікт

Мбокані хоче піти

Дьйомерсі хоче піти через непотрапляння до складу.

У київському "Динамо" розгорівся скандал між нападником Дьйомерсі Мбокані і головним тренером Сергієм Ребровим.

Конголезець через ЗМІ висловив незадоволення тим, що він не потрапляє до складу.

"У Лізі Європи, крім матчу з "Евертоном", мене взагалі не включали в склад. Я нічого не розумів і став цікавитися у тренера, Сергія Реброва, що відбувається, і чому я не граю.

Тренер мені сказав, що я не граю, тому що ще не готовий", - заявив футболіст.

Він говорить, що його "вбили морально", і тепер не хочеться залишатися в "Динамо", за яке, каже, грає з серцем.

У свою чергу, Ребров пояснив ситуацію.

"Саме після завершення виступів на Кубку Африки Дьйомерси вирішив взяти собі відпустку. І коли ми готувалися до найважливіших матчів Ліги Європи самі хлопці у мене запитували, де наш форвард, який був справді провідним футболістом нашої команди.

В результаті, Мбокані прибув в наше розташування тільки після матчу з "Генгамом". Були розмови про його мікротравмою, але з цією мікротравмою він спокійно грав на Кубку Африки. Нічого про це Дьйомерси зараз не говорить... А лікувався він потім близько місяця", - розповів тренер.

А щодо місця в основному складі, Ребров наголосив, що повинна бути конкуренція, а не один форвард, який сам визнає себе найкращим.

Мбокані ж бачить причину свого просиджування на лаві запасних у тому, що він - легіонер.

"В якій ви ще команді бачили, хоч в Україні, хоч у всьому світі, щоб на кожну гру в стартовому складі виходив новий нападник?! Такого не буває.

Думаю, тренер так говорив лише для того, щоб себе виправдати, а насправді причина криється в іншому. Можливо, в тому, що я є легіонером", - додав футболіст.

Однак, Ребров наголосив, що з Мбокані спілкується дуже багато і остання розмова з легіонерами була перед матчем із "Шахтарем".

"Я пояснив Дьйомерсі: "Сьогодні ти не потрапив в основний склад. Але я сподіваюся на тебе, і ти можеш вийти на заміну і підсилити гру".

При цьому я попросив його, щоб до кінця сезону весь негатив, який у нього є всередині по відношенню до мене, до себе або до кого завгодно, він вихлюпував тільки в тренуваннях, і своєю роботою намагався довести свої претензії на місце в основному складі, так і допомогти команді досягти мети. Він з цим погодився, сказав, що у нього був непростий період", - розповів тренер.

Крім того, за словами Реброва, після матчу з "Олімпіком", в якому нападник провів на полі всі 90 хвилин, він сам підійшов і сказав тренеру, що ще не набрав форму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація