Сьомін: у "Динамо" всі матчі важкі

Сьомін: у "Динамо" всі матчі важкі

Юрій Сьомін / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Юрій Сьомін прокоментував гру своїх підопічних у контрольному матчі з резервістами "Динамо".

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував гру своїх підопічних у контрольному матчі з резервістами "Динамо" і розповів про найближчі ігри "Динамо".

- По-перше, зазначу, що це була планова двостороння гра, такі матчі ми завжди проводимо з нашою молодіжною командою під час перерви. Хлопці в дублі виростають, нам вдається перемагати з великими труднощами. Ніж вибирати у спаринг-партнери іншу команду, футболісти якої не беруть участь в матчах збірних, ми воліємо зустрічатися між собою. Ці ігри завжди проходять цікаво. Основним завданням є підтримати фізичні кондиції футболістів, які не в збірних. Також ця гра була етапом підготовки до матчу чемпіонату з "Волинню".

- Нарешті на поле повернувся Бертольо. Як він себе почуває?
- Відновившись після травми, Факундо на даний момент набрав відсотків 60-70 своєї форми.

- Весь матч провів Алмейда. Наскільки він готовий грати в чемпіонаті України?
- В принципі, готовий, в Полтаві він вже виходив на поле. Але не забувайте, що у нас є ще три центральні захисники - Юссуф, Бетао і Михалик. Всі вони також готові, тому будемо вибирати.

- Чи сподобалася вам гра Дуду і Ескобара на флангах атаки?
- Не зовсім. Дуду потрібно продовжувати працювати, йому необхідно ще якийсь час. Те, що він талановитий гравець - без сумнівів. Ми повинні давати йому ігровий час на полі.

- Ви дивилися матч збірної України проти Болгарії, в якому зіграли восьмеро динамівців. Які ваші враження від поєдинку?
- Хороші. Дуже приємно, що вісім наших футболістів були викликані в національну збірну. Значить, ми правильно працюємо зі своїми гравцями, і надалі будемо всіляко допомагати хорошими кадрами Олегу Блохіну. Зіграли вони добре, виграли матч 3:0 і, нарешті, перервали невдалу серію. Дай Бог, щоб все й далі так продовжувалося.

- У "Динамо" починається складний період - попереду три домашні матчі, потім три виїзних...
- А у нас всі матчі важкі - і ті, які раніше були, і ті, які тільки будуть. Кожен матч для нас складається непросто, тому в підготовці нічого особливого не передбачається. Подивимося, в якому стані повернуться зі збірних наші футболісти, і почнемо готуватися до матчу з "Волинню".

Читайте також:

Форвард "Бешикташа": гра з "Динамо" буде справжнім дербі

Віталій Кличко завжди тримає кулаки за "Динамо"

Мер Донецька звинуватив "Динамо" в ухиленні від сплати податків

Леоненко: якщо в "Динамо" не допоможуть штрафи, то лікарня та палата № 6

"Динамо" є найпопулярнішим футбольним клубом України

Повʼязані теми:

Наступна публікація