Сьомін взяв на матч з "Бешиткашем" 20 футболістів

Сьомін взяв на матч з "Бешиткашем" 20 футболістів

Фото: fcdynamo.kiev.ua

На матч з "Бешикташем" полетіли травмований Олександр Шовковський і Андрій Шевченко, який минулого тижня застудився.

Фото: dynamo.kiev.ua
У середу, 2-го листопада київське "Динамо" чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вирушило в Стамбул, де у четвер команда Юрія Сьоміна проведе матч 4-го туру групового турніру Ліги Європи проти місцевого "Бешикташа".

БЕШИКТАШ - ДИНАМО. Відеотрансляція о 20:00

До Туреччини у складі "біло-блакитних" вирушили 20 футболістів. 18 з них складуть заявку на поєдинок з "Бешикташем", з якою тренерський штаб "Динамо" визначиться в день гри.

Зазначимо, що в майбутньому матчі не зможуть взяти участь травмовані напередодні захисники киян Тарас Михалик і Горан Попов. Обидва вони залишилися в Києві.

Крім того, під питанням вихід на поле голкіпера "біло-блакитних" Олександра Шовковського, який забив палець руки в недільному поєдинку чемпіонату України з "Таврією", і нападника Андрія Шевченка, який минулого тижня застудився.

Переліт до Стамбулу займе дві години. Розмістившись у місцевому готелі "Рітц", команда Сьоміна о 18:00 проведе тренування на стадіоні "Іненю". Керманич "Динамо" і один з футболістів команди напередодні проведе регламентну прес-конференцію.

На поєдинок "Динамо" виїде з готелю за годину сорок хвилин до його початку. А після закінчення матчу делегація киян повернеться в готель, а до Києва вирушить в п'ятницю вдень.

Склад "Динамо":

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Артем Кичак.

Захисники: Даніло Сілва, Бетао, Євген Хачеріді, Айіла Юссуф, Леандро Алмейда.

Півзахисники: Огнєн Вукоєвіч, Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Лукман Аруна, Мілош Нінковіч, Карлос Корреа, Дуду.

Нападники: Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Артем Мілевський, Браун Ідейє.

Читайте також:

Михалик: Годуляна бити не збирався, нецензурну лексику не вживав

Лікар "Динамо" розповів про стан Шовковського, Михалика і Попова

Воротар "Зеніту": якби не Рибка, ми б розгромили "Шахтар"

Фанати "Зеніту" влаштували яскраве шоу у матчі з "Шахтарем"

Повʼязані теми:

Наступна публікація