Справжнє диво: після зустрічі з зірками "Реала" у підопічного "Профутболу" поліпшився стан здоров'я

Справжнє диво: після зустрічі з зірками "Реала" у підопічного "Профутболу" поліпшився стан здоров'я

Фото: facebook.com/1plus1.Taran

Після нових аналізів, виявилося, що хлопчику не потрібна операція з пересадки кісткового мозку.

Герой проекту "Здійсни Мрію", 13-річний Юрко Штрикуль, хлопчик з вадами слуху, який хворіє на - лейкоз - повернувся з Мадрида, де зустрівся із зірками "Реала", йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Здійснилася його найзаповітніша мрія: він подивився матч "Атлетіко" - "Реал" на стадіоні "Вісенте Кальдерон" та потиснув руку своєму кумиру Кріштіану Роналду і Луці Модрічу.

Про українського хлопчика Модріч дізнався від свого партнера по збірній Хорватії, капітана "Шахтаря" Даріо Срни. Його історія вразила Луку.

Але це не єдине диво, що сталося з Юрком. Після першої поїздки за кордон аналізи хлопчика поліпшилися - і йому не треба робити операцію.

Фото: facebook.com/1plus1.Taran

Останні 11 місяців він живе у лікарні. До хвороби він грав у футбол, був нападником. І саме ця гра допомагає йому витримувати виснажливі курси хімії. Він не пропускає жодного матчу. Дивиться їх по телевізору у палаті.

Юрко побував на тренуванні улюбленого київського "Динамо". Але у нього була ще одна мрія, у здійснення якої він не вірив - побачити на власні очі гру Кріштіану Роналду.

Ще два тижні тому він навіть не здогадувався, що на нього чекає Мадрид. Ведуча "Профутболу" на каналі 2+2 Саша Лобода провела кілька аукціонів з продажу речей відомих українських футболістів, щоб зібрати кошти для Юрка.

Після мадридського вікенду, у Києві Юрка зустріли куратор проекту "Здійсни Мрію" - Лідія Таран та Лобода. Його мама каже - поїздка у Мадрид стала для родини подвійним дивом.

Уже дорогою додому вони дізналися довгоочікувані результати аналізів. Вони мали показати - чи може організм впоратися з хворобою без пересадки кісткового мозку. Тож, операція не потрібна - необхідне лише довготривале лікування.

Неллі Ковальська, Андрій Ящук, ТСН, 1+1.

Здійсни мрію: 13-річний Юрко Штрикуль зустрівся з Кріштіану Роналду та Лукою Модрічем

Здійсни мрію: 13-річний Юрко Штрикуль зустрівся з Кріштіану Роналду та Лукою Модрічем

Повʼязані теми:

Наступна публікація