Срна розповів, чого "Шахтарю" не вистачає для перемог у Лізі чемпіонів

Срна розповів, чого "Шахтарю" не вистачає для перемог у Лізі чемпіонів

Даріо Срна / Фото: shakhtar.com

Даріо Срна після поразки від "Зеніту" заявив, що для "Шахтаря" ще нічого не втрачено у Лізі чемпіонів.

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна після поразки від "Зеніту" заявив, що для "Шахтаря" ще нічого не втрачено у Лізі чемпіонів.

- Даріо, у "Шахтаря" залишаються шанси на Лігу Європи?
- У нас залишаються шанси і на Лігу чемпіонів! Потрібно брати шість очок в наступних іграх.

- Що сьогодні не вийшло? Билися, старалися, в бажанні команді не відмовиш...
- Я говорив перед матчем, що гра тут буде зовсім іншою. Ми незадоволені першим таймом. У нас існує велика проблема: ми пропускаємо дуже багато голів після кутових біля наших воріт. Це сталося і сьогодні.

У другому таймі грали краще, ніж до перерви, більше атакували і володіли м'ячем. Але, на жаль, не створили достатньої кількості серйозних моментів, щоб забити гол або обіграти "Зеніт". Вітаю "Зеніт" з перемогою, а нам потрібно робити серйозні висновки. Шкода, але ми дивимося тільки вперед!

- Наступний матч ти пропускаєш через те, що отримав жовту картку.
- Так, там був фол. Може бути, арбітр не повинен був відразу давати жовту картку, бо був тільки перший мій фол в грі, але так вийшло. Я не хотів ... Дуже шкода.

- Другий тайм дуже добре почали...
- Грати почали добре, і "Зеніт" оборонявся навіть більше, ніж у першому таймі, і ми більше володіли м'ячем. Але, на жаль, ми не створили реальних моментів, щоб забити.

- Можливо, причина цього в тому, що не було Жадсона, Фернандіньо і інших гравців?
- Ні, незгодний з цим. Ми без Фернандіньо і Жадсона грали в Києві з "Динамо" і перемогли 3:2. У нас всі футболісти високого рівня. Напевно, скоріше не були агресивні попереду, та й в цілому в Лізі чемпіонів команді не вистачає впевненості в атаці.

Ми з першого туру почали невдало, і кожна гра тепер важка, навіть вирішальна. Можливо, в цьому теж причина. "Зеніт" досвідченіший за нас, у нас же молода команда. Ми самі винні, і самі будемо намагатися вийти з цієї ситуації.

- Нервів не було?
- Ні. Містер зайшов в роздягальню після першого тайму і сказав, що незадоволений, що потрібно після перерви грати в наш футбол. Але сталося ось так.

- Що Містер сказав після матчу?
- Що на такому рівні не можна допускати помилки, що потрібно створювати більше моментів і забивати голи. Другим таймом, в принципі, задоволений, але "Шахтар" може більше і краще.

Читайте також:

"Зеніт" - "Шахтар" - 1:0. Всьо пропало!

"Шахтар" програв "Зеніту" і фактично вилетів з Ліги чемпіонів (відео)

Спаллетті: Луческу - хитрий лис, а я хороший дресирувальник

Луческу звинуватив бразильців "Шахтаря" у поразці від "Зеніту"

Спаллетті: у "Шахтаря" є майстерність і клас, але "Зеніт" зіграв бездоганно

Повʼязані теми:

Наступна публікація