Стали відомі переможці міжнародних велоперегонів "Одеса Гран-прі"

Стали відомі переможці міжнародних велоперегонів "Одеса Гран-прі"

Переможцем велоперегонів "Одеса Гран-прі" стала команда з Києва / Фото: ТСН.ua

У змаганнях узяли участь сім закордонних та дев'ять українських команд.

Сьогодні в Одесі закінчилися міжнародні велоперегони "Одеса Гран-прі". Змагання тривали два дні та відбувалися у два етапи. Учора велосипедисти ганяли переважно за містом – трасою "Одеса-Київ". Сьогодні маршрут перегонів проходив історичним центром Південної Пальміри, її найкрасивішими куточками, в тому числі й Дерибасівською, Рішельєвською та обома Арнаутськими.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

На кону змагань не лише призовий фонд, а й дуже важливі для спортсменів рейтингові очки. Їх отримають ті, хто прийде на фініш у першій вісімці. На старт другого дня змагань велосипедисти вийшли дещо виснажені вчорашніми перегонами, але так само налаштовані на перемогу. Утім, організатори певні, що саме 20 кілометрів бруківки ускладнюють завдання і роблять боротьбу ще гострішою.

Велоперегони "Одеса Гран-прі" лише цього року отримали статус міжнародних. На старт вийшли сім закордонних та дев'ять українських команд. Першим фінішував український спортсмен Віталій Буц зі столичної команди. Він пройшов 140 кілометрів дистанції з середньою швидкістю майже 50 кілометрів за годину.

Заради перегонів в Одесі перекрили більшість центральних вулиць та змінили напрямки руху 40 міських маршруток. Організатори перегонів уже зареєстрували змагання і на наступний рік.

Більше подробиць дивіться в сюжеті кореспондента ТСН Олени Черняєвої.

Сьогодні в Одесі закінчилися міжнародні велоперегони «Одеса Гран-прі»

Сьогодні в Одесі закінчилися міжнародні велоперегони «Одеса Гран-прі»

Повʼязані теми:

Наступна публікація